Ultima actualizare: azi, 14:52

Locale

FOTO. ,,Ofertă” la un fast-food din oraș. Sătmărean: Pe meniu ți se prezintă ceva, la casă e altceva

,,Ofertă” la un fast-food din municipiul Satu Mare. ,,Pe meniu ți se prezintă ceva, la casă e altceva. Am rămas perplex”, spune un sătmărean.

El a spus că nici măcar nu a mai apucat să ceară lămuriri în ceea ce privește oferta întrucât, odată ce a ajuns la casă, a fost rapid trimis ,,la plimbare”.

,,Una e afișat pe meniu, alta la casă. De exemplu, meniul de 3 hotdog, este pe meniu, la singura casă funcțională, coadă de 20 minute, te persiflează. “Nu am cod pentru ofertă, dacă vrei separat bine, dacă nu și așa e bine… următorul!” Am rămas perplex”, a spus sătmăreanul, pentru PortalSM.

4 comentarii

  1. Aurel Răspunde

    Daca este vorba de Profi in centru, la casa lucreaza un copil care e atat de nesimtit ca nici nu inteleg cum nu au dat afara pana acuma..

    • Pro Fi Răspunde

      Adevarat ca este o problema la Profi cu angajatii. Dar nu ma mir. Cine dracu lucra non stop? De Craciun, de Anu Nou, de Sfanta Maria, de…oricand. Cu atat mai de apreciat curajul copiilor. Ca nmerg sa lucre in loc sa umble prin baruri. Fetita aia intradevar, este cam aroganta dar trecem cu vederea. Ca nu o luam de nevasta. Noi numai cumparam. Sau putem sa cumparam din alta parte. Nu ne obliga nimeni sa cumparam de la Profi. Nu stiu daca intelegi….

  2. Mia Răspunde

    Angajati absolventi ai liceelor comerciale si nu o sa mai intalniti vanzatori impertinenti.

  3. Ph Răspunde

    Degeaba sunteți p1zde dacă vă plângeți pe Facebook. Doar zic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.