Ultima actualizare: azi, 08:03

Locale

FOTO. Protest la Turţ. Oameni revoltaţi în faţa Primăriei

UPDATE. Protest la Turţ. Zeci de persoane protestează la această oră în faţa Primăriei Turţ. Oamenii sunt nemulţumiţi de modul în care se desfăşoară lucrările din comună, dar mai ales de modul în care conducerea localităţii abordează situaţia.

La faţa locului sunt forţele de ordine. Singurul care a ajuns, deocamdată, să le asculte problemele, este deputatul USR Radu Panait.

Problemele au apărut în urmă cu câteva săptămâni la extinderea reţelei de apă-canal. Localnicii deţin imagini din care reiese că lucrările nu au fost făcute corect, adică nu s-a pus nisip lângă conducte. Mai mult, străzile ar fi fost blocate de către muncitori.

Revoltaţi, oamenii s-au organizat şi protestează în faţa primăriei, cerând explicaţii.

Primarul comunei Turţ, Ioan Irime, le-a spus oamenilor că lucrările sunt desfăşurate de către cei de la Apaserv, iar adminsitraţia locală nu are niciun reprezentant în comisiile celor care urmăresc lucrările.

Directorul Apaserv Satu Mare, Ioan Leitner, le-a răspuns întrebărilor localnicilor. El a spus că lucrările sunt verificate, iar dacă se constată nereguli, acestea nu vor fi decontate iar firma executoare va fi obligată să refacă lucrarea.

Ştire în curs de actualizare…

15 comentarii

  1. Mitică Răspunde

    Nu sunt de acord cu cei care susțin că oșenii sunt un trib de oameni proști !Au trăit 50 de ani sub comuniști,30 de ani sub pesedisti și vine un penelist care le sapă șanțuri aiurea… să le bage apă..un element străin de ei… Chiar,de ce să renunțe oșenii ,,la tradiții,, ?

  2. Marius Groza Răspunde

    Rușine Beny Kira!

    • Vlăduț Răspunde

      Groza stai in banca ta că și tu cu greu ți-ai finalizat studiile după o istovitoare și asiduă muncă,încă scrii miau ca pisica,nu ești în măsură să îl apostrofezi pe beny kira, care anul acesta a reușit cu grele eforturi ca și tine să își i-a bacalaureatul!☝️🤫🤫🤫

  3. Bogdan Răspunde

    PNL își bate joc de oamenii din Turț

  4. M Dălan Răspunde

    Turțenii sunt oameni harnici, pașnici și serioși și până în acest moment au evitat scandalurile, atât între ei, cât și cu autoritățile. Acest conflict este unul orchestrat și a pornit datorită unor interese meschine ale unui membru marcant al PNL Satu Mare, cu origini sănătoase în Turț. Cozile lui de topor sunt ceva prieteni și ceva rudenii în frunte cu, falimentarul bun de executat, unicul mare consilier local al defunctului PNȚ. Pot da și alte detalii…..

    • Doru Răspunde

      Domnu ‘ Dalan ,acest conflict a pornit de la nemultumirea cetatenilor care sunt nemultumiti de cum se lucreaza in comuna ,,la canalizare ,asfaltare si alte lucrari .

      Ar fi bine daca ai fi solidar cu cetatenii

      Lasa in seama autoritatilor competente sa decide despre,,,falimentarul bun de executat ,,,
      El este un om care poate a gresit si acum vrea sa ajute comunitatea din Turt

  5. Pop Răspunde

    Partidul nu are nici o legatură !!! Bă proștilor Lucrările sunt făcute de proastă calitate !!!! Firma de Botoșani ! Și Firma de Satu Mare care asfaltează drumul Turt —-Turt băi !!!!

  6. Pop Răspunde

    Ce este așa greu de înțeles !!! Treziți-vă Răutăciosilor !!!!!

  7. Fabian Răspunde

    Ar trebui sa ne explice viceprimarul de Turt unde a ajuns nisipul de pe conducte ptr ca el dirija tot ,,,așa se vorbește prin sat !!! Speram ca DNA sa verifice toate lucrările și așa mai departe !!!! Sa vedem adevarul sa plătească fiecare !!!!!

    • Doru Răspunde

      Fabian , daca ai ceva probe , sunt bine venite

      Trebuie facute schimbari , sa vina altii la conducere , care sa puna pe primul loc interesele cetatenilor si nu cele personale .

      Atunci comuna o sa arate altfel

  8. Modivo Răspunde

    Ce asteptari aveti, comuna are conducere PNL.

  9. Crăciun Răspunde

    Senatorul Zob mai trăiește ?

    • comentator Răspunde

      În cazul său totuna este, din ce se pare tot nu face prea mulți purici. Mandat degeaba dar va arăta bine la CV.

  10. Beny Răspunde

    M Dalan,da-ne ceva informati mai consistente daca sti…..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.