Ultima actualizare: azi, 18:04

Locale

FOTO/VIDEO. Piaţa Libertăţii, închisă şi pe ultima porţiune. Dublu sens pe Cuza Vodă!

Piaţa Libertăţii, închisă şi pe ultima porţiune. Noile reguli de circulație în Piața Libertății din municipiul Satu Mare au intrat în vigoare de astăzi. Principalele modificări sunt: restricţionarea circulației rutiere în Piața Libertății, pe tronsonul dintre Bulevardul I.C. Brătianu și str. A.I. Cuza şi circulaţia pe ambele sensuri pe str. Al. I. Cuza.

Lucrările de modernizare a Centrului Vechi sunt în grafic, informează Primăria Satu Mare, iar începând din 5 august se instituie noi reguli de circulație în această zonă, după cum urmează:

Noile reguli sunt:

– se restricționează circulația rutieră în Piața Libertății, pe tronsonul dintre Bulevardul I.C. Brătianu și str. A.I. Cuza (latura de est a parcului), cu păstrarea unui coridor de minim 3 m pentru circulația pietonală la limita clădirilor;

– se desființează stația de autobuz de pe Bulevardul I. C. Brătianu (vis a vis de Casa de Modă) și se transformă în zonă de parcare;

– se înființează stația de autobuz provizorie pe str. Gheorghe Doja pe partea dreaptă, pe sectorul dintre Bulevardul I.C. Brătianu și str. 1 Decembrie 1918, cu desființare locurilor de parcare de pe partea stângă care se transformă în arteră de circulație;

– se mută stația de taxi din zona statuilor, în locul stației de autobuz de pe str. 1 Decembrie 1918 (vis a vis de Catedrala Romano- Catolică)

– se instituie circulația în ambele sensuri pe str. A. i. Cuza, pe sectorul de drum cuprins între str. Gheorghe Lazăr și Piața Libertății, cu desființarea locurilor de parcare de pe acest sector de drum, cu excepția transportului public local de călători;

– se instituie circulația în ambele sensuri pe tronsonul cuprins între str. Păstrăvului – Piața Libertății – str. A.I. Cuza (până la str. Gheorghe Lazăr).

27 comentarii

  1. Ghitta Valeriu Mircea Răspunde

    Felicitari ,dar pun si eu o intrebare.La sfarsitul lucrarilor mai vedem oare colacii de cablu atarnati pe stalpi,sau chiar e nevoie de imaginea asta dezdustatoare? Nu deranjeaza pe nimeni ca dupa ce suntem plini de stalpi,mai avem si sute de tone de caburi atarnate?

    • Cablu TV Răspunde

      Sunt de acord cu obsevatia. Cred ca o sa rezolve. Ca doara no sa avem un supercentru cu sarme. Foarte buna observatia.

  2. Norick Răspunde

    ÎNCHIDEȚI TOT ORAȘUL CRETINI LOR!!!! FALIMENT SCRIE PE SATU MARE CU VOI LA CONDUCERE GUNOAIELOR!!!

    • Dragos Răspunde

      Parinti tai a dat faliment cu tine retardatule. In sfarsit o initiativa buna , sa scapam de atatia masini si tu vii cu contraagumente. Daca nu-ti place dute dincolo de munti in bucuristan !!!!!!!!!!!

    • ?! Răspunde

      Du-te in padure retardatule. Acolo ai legile tale si spatiul tau. Apropo, nu uita sa iti iei si masina.

    • Ho Ho Houuu! Răspunde

      Pentru tine l-as inchide. Ca puți!…cat de prostanac poti sa fi? N-am cuvinte..

    • Ho Ho, Houuu! Răspunde

      Ha ha ha! Faliment? Zici tu “intelijentule”.

    • Omu' Răspunde

      Si-apoi ce? Tre’ sa meri cu masina pana la buda in fundu’ curtii?! Pe jos ii greu?

  3. Norick Răspunde

    Dragos să sugi **** la toată lumea.

    • Dragos Răspunde

      Asta da argument adecvat . Ai emigrat din sudul romanistanului ??????
      Cate clase ai orangutanule ?????

      • pufi Răspunde

        dragos inteligentule…vreau sa vad cata lume se va plimba din octombrie pana in mai cand e vreme urata..
        cam cata lume se plimba si pe actuala pietonala..de la alibaba la primarie…pietonalele merg la orase mari nu la sm…

    • Omu de Neanderthal Răspunde

      Lumea fiind Tu?! sau cum?…cat de primitiv poti fi….

    • No Rick Răspunde

      Frustrat copilul asta. Pacat de el, la varsta lui..

  4. Maci Laci Răspunde

    Avem cel mai tantalau primar din întreaga Europa!!!

    • FARCAU Răspunde

      Nici Cochita noastra n-a fost mai bun . Bozgoroicu macar misca ceva ceva . Baga mare Gaborica !!!!
      Podul de la strand daca finalizezi , ai un vot mare de la mine.

    • ?! Răspunde

      Si cel mai prost postac din padure.

    • Omu de Neanderthal Răspunde

      Ai vazut tu intreaga Europa sau pe ce iti bazezi “scuipatura”? Hai sa vorbim ca sa… ce?

    • Gumi Maci Răspunde

      Postezi cam de mult si postezi ca prostu. Fara logica fara argumente. Hai strofoacate, poate scoti si ceva inteligent.

  5. ?! Răspunde

    Pe Gheorghe Doja parcheaza si acuma imbecilii. Desi este strada cu dublu sens. Incredibil cat de dezinformati sunt oamenii in secolul informatiei, cand informatia este putere. Apropo, sunt indicatoare cu oprirea interzisa. Pentru cine?

  6. 😁 Răspunde

    Unde-i “Cunascatoru” care a prevestit apocalipsa la podu pietonal? Ca de atunci au fost o groaza de coduri rosii si portocalii de inundatii si…NIMIC. Somesul nu iese nici macar din matca, albie.

  7. Vizionarul Răspunde

    Trolii pupincuristi UDMR ii dau într-una ca vezi doamne Gaborel scoate traficul din centru și va determina sătmărenii sa meargă pe jos!! O tâmpenie cât casa! Nu o sa meargă nimeni pe jos și nici mai mulți cu autobuzul pt. ca nu se poate! P-ta. Libertății era un nod de comunicații nu “centru” împărțea circulația pe trei axe majore.Acum o sa avem circulație infernala la orele de vârf, timpi de stat in trafic mai mari,deci noxe mai multe fix in “centru”,parcari0 pt .tot ce înseamnă HORECA din “centru” deci sufocarea arterelor de circulație din jur, mult timp pentru găsirea unui loc de parcare deci din nou aglomerație in trafic și iar NOXE!Dar așa este cu postacii și vizionarii tampiti! O sa fie fix ca la București…5km in doua ore, iar apoi te mai învârti o ora pt. un loc de parcare!
    PS.Iar tâmpenia asta cu plecați in Romanistan sau mai știu eu ce bășini hortyște , imbecililor din UDMR chiar se întâmpla! Satu Mare se depopuleze accentuat!Sau sa înțeleg ca vreți sa fie ca in Regatul Ungariei unde era un Grof la vreo 8-10 iobagi?Naspa boilor,acu chiar nu mai puteți lega pe nimeni de glie, și in loc de unguri cum vroiai voi vin …somalezi,nepalezi,etc!

  8. H&R Răspunde

    themindcircle.com/ cityscapes-then-vs-now/

  9. Maci Laci Răspunde

    ȘI ACUM UMBLĂ JASCALAII DE LA LOCALĂ ȘI TE IAU CU JAPCA ÎN ACELE ZONE TOTUL PENTRU A FACE PRIMARULUI CÂT MAI MULȚI BANI!!!! ASA A FĂCUT ȘI CELALALT IMBECIL DE PRIMAR DE ACELAȘI CULOARE POLITICĂ CU BLOCAT UL ROTII ȘI A DAT–O ÎN GARD PÂNĂ LA URMĂ!!!! ASA VA FI ȘI CU ĂSTA DAR MAI GREU CĂ FOARTE MULȚI ROMANI PROSTI DE BUBUIE L-AU VOTAT CU PATRU MIINI!!!

  10. Maci Laci Răspunde

    FARCAU să-l lingi în cur pe Gaborika bag seama că bei cot la cot cu el!!!!

  11. Loop Răspunde

    Ce a făcut debilaul ăsta pentru oraș??? Nimic ba mai mult a retras autorizația de funcționare a ștrandului termal de teama concurentei… ca să poată incasa cât mai mulți bani aquastarul și clientela politică pentru că primarul are o grămadă de acțiuni la aquastar.

  12. Stefan pkp Răspunde

    De obicei nu postez doar citesc, are dreptate vizionarul in ce a afirmat, toti lingaii acestui retardat si alcolist de primar sint de acord cu ce face acest cretin, trebuie bani la Tarr ptr campania de anul viitor sa iasa iar primar, stai linistit ca multi romani pleaca din orasul in miscare, veti ramine voi lingaii si cei ce vin din nepal, sri lanca si de unde mai vin

  13. pufi Răspunde

    dragos inteligentule…vreau sa vad cata lume se va plimba din octombrie pana in mai cand e vreme urata..
    cam cata lume se plimba si pe actuala pietonala..de la alibaba la primarie…pietonalele merg la orase mari nu la sm…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.