Ultima actualizare: azi, 17:23

Locale

Green by Gogan a reînceput vânzarea viitoarelor case din cel mai verde cartier al municipiului Satu Mare

Visezi de mult la un loc al tău, în mijlocul naturii, să îți bei cafeaua înconjurat de verdeață și de ciripit de păsărele, dar varianta mutării la țară, în comunele din jurul orașului nu s-a luat în calcul, din cauza navetei zilnice și a copiilor pe care trebuie să îi duci la școală?

Acum ai posibilitatea să locuiești în cel mai verde cartier al orașului, locul unde casele nu au garduri de beton și fier ci doar de verdeață. Este vorba de cartierul Green by Gogan, a cărui construcție a început. Acesta este amplasat pe strada Cerbului din municipiul Satu Mare, aproape de tot ceea ce ai nevoie din oraș, dar totuși sufficient de retras pentru a te bucura de liniște și natură.

Casele care au intrat în construcție au proiecte modern, atât la partea de design, vorbin de pereți întregi de sticlă, cât și ca materiale și soluții tehnice folosite pentru încălzire, aerisire, și tot ce ține de utilități. De asemenea acestea se vând cu strada asfaltată, cu iluminat public, mai pe scurt cu tot confortul pe care ți-l dorești atunci când te muți, fără să fii nevoit să mai trăiești câțiva ani înconjurat de un șantier.

Pentru prrima data, dezvoltatorul cartierului vă pune la dispoziție varianta de a vă contrui singuri casa, după proiectul dat și soluțiile tehnice stabilite. Astfel, au fost scoase la vânzare 12 parcele de teren pentru cei care vor să își ridice casa în regie proprie, cu condiția ca acestea să respecte proiectul dat și să foloseasca aceleași tehnologii ca și restul caselor din cartier, pentru a fi parte dintr-un peisaj complex.

Astăzi este momentul pentru a lua cea mai important decizie cu privire la viitorul tău – mutarea intr-un cartier verde și liniștit, la doi pași de centrul orașului. Detalii la telefon: +40 755 071 854.