Ultima actualizare: ieri, 20:55

Locale

Deputatul Nagy Szabolcs: Festivalul de vinuri, un nou eveniment de succes la Carei

Festivalul de vinuri ”Castel Vinum”, organizat sub sloganul ”Magia Vinului”, a debutat în parcul din jurul castelui într-o excelentă atmosferă de socializare şi relaxare. Deschiderea oficială, la care au participat primarul Careiului, Eugen Kovacs, deputatul Nagy Szabolcs şi senatorul Turos Lorand, a fost urmată de premierea celor 14 producători de vinuri participanţi la festival, fiecare dintre ei având standuri de prezentare care de care mai atrăgătoare.

Într-o atmosferă relaxantă, participanţii au degustat numeroasele sortimente de vinuri de calitate puse la dispoziţie de producători din diverse zone ale bazinului carpartic. Atmosfera a fost întreţinută de dansuri populare, un quiz cultural, recitaluri de cântece și poezii de vin ale poetului Petofi Sandor.

Programul va continua cu un masterclass despre vinificație, recital de cântece și poezii de vin ale poetului Petofi Sandor, dansuri populare. Festivalul se va încheia cu un concert al trupei Acoustic Station, care va începe la ora 20.00.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.