Ultima actualizare: ieri, 21:44

Locale

Kung Fu de Satu Mare a furat un laptop și l-a vândut cu 80 lei într-un bar de pe Ostrovului

Un tânăr din municipiul Satu Mare a furat un laptop dintr-o mașină parcată pe o stradă din cartierul Micro 17, apoi a mers la un bar din apropriere unde l-a vândut cu 80 de lei. Acum, acesta urmează sa fie judecat pentru furt.

Potrivit informațiilor portalSM, tânărul, cunoscut sub numele de Kung Fu, s-a plimbat pe o stradă din cartierul Micro 17. În faţa unei florării a văzut o maşină neagră, care nu avea uşile asigurate, iar pe scaunul din spate a văzut un laptop gri. Acesta a deschis uşa din dreapta spate, a luat laptopul şi l-a băgat sub haină.

După furt, tânărul a mers pe strada Ostrovului la un bar. A intrat în bar și a întrebat mai multe persoane dacă vor să cumpere un laptop. Un bărbat a întrebat ce fel de laptop are, acesta l-a rugat pe om să iasă din local și i-a arata laptopul furat.

Potrivit cumpărătorului, tânărul  i-a spus că este laptopul lui și are nevoie urgentă de bani, astfel s-au înțeles să-l cumpere cu suma de 80 lei dându-i banii pe loc.

Bărbatul a fost prins cu ajutorul camerelor de filmat de la florărie care au surprins momentul în care bărbatul a furat latopul, în valoare de 1.500 lei.

Tânărul a fost trimis în judecată și urmează să fie judecat pentru săvârşirea infracţiunii de furt.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.