Ultima actualizare: ieri, 19:37

Locale

Luptătorul sătmărean Bunea Izidor s-a retras în glorie. Victorie mare în ultimul meci din carieră

Luptătorul Bunea Izidor s-a retras în glorie. Sătmăreanul a obținut o victorie mare, sâmbătă seara, 12 august, în ultimul meci din carieră.

Sătmăreanul Bunea Izidor (36 ani) a luptat pentru ultima dată, sâmbătă seara, 12 august, în cadrul Ultimate Fighting Tournament 11, eveniment desfășurat chiar la Satu Mare. Luptătorul s-a retras în glorie, cu o victorie fabuloasă.

,,A fost o seară de nota 10! Niciodată nu mi-am ales un adversar, mereu am luptat cu toți luptătorii care mi-au fost propuși! Nu am cuvinte ce am simțiți înainte sa intru în cușcă pentru ultima data în calitate de sportiv! Vă mulțumesc tuturor care ați venit să mă susțineți! Vă mulțumesc că v-ați rupt din timpul vostru! Ați fost EXCEPȚIONALI!”, a fost mesajul transmis de Bunea Izidor, după ultimul meci din carieră.

5 comentarii

  1. ... Răspunde

    Fac sex pe bani

    • ... Răspunde

      Te tufi singur. Ești un megaidiot. Măcar nu te-ai folosi de nickul altuia. Probabil ți-e rușine că te cheamă Semafor-Președinte-Vinetu. Nici nu te întreb dacă mă-ta care te-a fătat nu te-a învățat că nu e frumos să furi că sigur nici nu știi cine e femela aia care te-a părăsit în șanț. Pentru binele societății nu vrei să te arunci în Someș? 🤮

  2. Marius Groza Răspunde

    Mare luptător, ce sa zic!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.