Ultima actualizare: azi, 15:17

Locale

O femeie a zgâriat peste 30 de mașini în municipiul Satu Mare

O femeie a zgâriat peste 30 de mașini în municipiul Satu Mare. Totul s-a petrecut joi, 31 august. Autoturismele erau parcate în apropierea Spitalului Județean.

Ce spune poliția:

,,La data de 31 august, în jurul orei 13.00, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au fost sesizați prin apelul unic de urgență 112 despre faptul că o persoană ar fi avariat mai multe autoturisme, în proximitatea Spitalului Județean Satu Mare. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au identificat o femeie de 47 de ani, din Satu Mare, care ar fi zgâriat peste 30 de autoturisme.

Femeia a fost transportată la spital, pentru acordarea îngrijirilor medicale de specialitate. În cauză, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere”.


Sursa: IPJ Satu Mare

11 comentarii

  1. Luna Albastră Răspunde

    O alta pușcată în cap ce nu cred că are toate tiglele pe casă..o imbecilă ce nu are ce căuta pe stradă în libertatea..locul unui asemenea specimen e la balamuc pe viață..găleata dracului..a dat ea bani pe mașinile alea..nu ți-e rușine zdreanță ..la pușcărie cu ea..

    • tamaian marcel Răspunde

      dar daca e bolnava si societatea nu face nimic sa o ajute? gata, a zgariat cateva masini si acuma e ”specimen” ”puscata in cap”, puscarie? serios? hai ma un pic de empatie nu fi asa frustrat si tu, daca iti zic ca si masina mea a fost acolo si totusi incerc sa vad problemele persoanei in cauza nu o fieratanie de masina, ma crezi? ma crezi daca iti zic asta?

  2. Mihaita Piticu' Răspunde

    Plin de oameni nebuni pe strazi. Doamne feri….

    • Ciuciu Răspunde

      Nu-i nebun. E activist verde inchis. Ca astia in occident. Azi zgarie masini, maine isi lipeste curu’ in sensul de la Burdea. Cu lipici industrial.

  3. România reală Răspunde

    E plină societatea cu diverși oameni încercați de soartă. Mulți nu trec niciodată nici măcar pe la un psiholog. Așa de bine e gândit tot sistemul ca și la stomatologi. Dacă vrei trebuie să plătești și nu e deloc ieftin. Ca să nu mai spun că de multe ori cei care când în final acceptă că au o problemă deja e prea târziu. Și nici sistemul nu are capacitatea (nici calitativ dar nici măcar cantitativ) să gestioneze cazurile numeroase. În majoritatea cazurilor ajung să fie internați pe episoade scurte după care sunt lăsați liberi cu condiția ca să-și ia medicamentele. Care medicamente după externare nimeni nu se mai îngrijește să le ia. Și atunci apar astfel de cazuri. Dar nici să zici că e nebună nu poți, asta ca să fie închisă și supravegheată. Dacă nu era acest episod nefericit cei păgubiți bag seamă că treceau lejer pe lângă ea fără să o observe. Asta este societatea noastră minunată.
    PS. Viața de om este mai presus decât orice bogăție sau avere de orice natură. Nu puneți niciodată semnul egalității între ele pentru că SUV-ul ultimul răcnet peste o lună poate deja este ceva depășit. Iar cei care au nevoie de astfel de ajutoare materiale ca să se autoexprime (“vai ce bine îmi merge!”) tot timpul vor dori altceva nou pentru că vecinul are ceva și mai și decât au ei acum. Asta nu se termină niciodată. Tabla aia se poate repara, de aia sunt tinichigii și vopsitoriile auto. Să nu cumva să aveți odatîă ceva șoc și voi în viață că s-ar putea să vă treziți și voi de partea asta a vieții. Și atunci veți vedea ce frumos se debarasează societatea de voi. Practic deveniți invizibili.

    • Nae Răspunde

      Bunule samaritean, in acea parte a vietii nu te poti trezi, ramai captiv intr-o lume a doar a ta, rupt de realitate. Doamne fereste-ne de asa ceva. Decat sa ajung asa, moartea mi-o doresc. Probabil si ei au gandit asa, insa din pacate nu noi ne alegem destinul.

      • România reală Răspunde

        Nu am înțeles reacția ta. Realitatea este cea pe care am prezentat-o mai sus. Că nu-ți convine asta nu modifică esența problemei. Nu cred că a fost alegerea femeii ce s-a petrecut. asceste lucruri pur și simplu se întâmplă și în cazuri mai grave ajunge până acolo că nici nu mai este conștientă de realitatea care o înconjoară. Nu judeca ceva prin prisma ta de presupus om sănătos. Nu știi niciodată ce-ți rezervă viitorul. Am văzut prea multe astfel de cazuri. Și să vă fie clar. Aceste boli în cel mai fericit caz se pot doar stabiliza. Iar eutanasierea în țara asta a noastră iese din discuție. Nici în țările unde este legiferată nu cred că aceste boli intră în categoria celor la care se poate aplica. Doar la boli incurabile și în stadiu final, care este absolut altceva.

        • Nae Răspunde

          Da, într-adevăr nu ai înțeles reacția mea, sunt întrutotul de acord cu afirmațiile tale.

        • unu Răspunde

          ai masina ? du-te cu ea la femeia asta si invit-o sa o zgirie..sa se simta bine

          • România reală

            Nu ai înțeles nimic. Trebuie umblat la cauză și nu la efect. Și am două mașini. Dacă pentru tine partea financiară este clar mai importantă decât partea umană atunci transmit condoleanțe sincere familiei tale. știi cum se spune după un accident? Dă-o dracul de tablă, aia se poate îndrepta noi să fim bine. La tine tabla este mai importantă. Cred că pentru mașina ta ești în stare să faci și moarte de om. Probabil pentru tine merită să stai la răcoare după aia.
            PS. Știu pe unul care era singur, fără familie, fără copiii dar avea trei mașini destul de bunicele. Recent a decedat de nervi că se enerva pe orice și din orice. Acum a venit familia largă și i-a dezmambrat casa, au golit tot ba s-au și bătut pe mașini. Bine că s-a strofocat toată viața. Dar de ce i-au trebuit 3 mașini când stătea toată ziua acasă chiar nu pricep. Dacă averea și valorile materiale te definesc ele de fapt te fac sclavul lor. Dar nu ai tu cum să înțelegi asta. Toto timpul va fi ceva ce e și mai și decât ai tu și vei alerga cu limba scoasă ca să ai și tu așa ceva. Că nu-ți trebuie și aia e sigur dar asta la tine nu contează.

  4. Painter Răspunde

    La cat costa vopsitul de elemente caroserie acum ,la atatea masini ,cam tre sa vanda locuința…..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.