Ultima actualizare: azi, 08:03

Locale

Sală de sport de peste 1 milion de euro într-o comună din județul Satu Mare

Sală de sport de peste un milion de euro într-o comună din județul Satu Mare. Recepția investiției a avut loc joi, la Homoroade, iar sala va fi folosită pentru numeroase activități.

,,Joi, 10 august 2023, a avut loc recepția tehnică a sălii de sport din comuna Homoroade. Investiția, în valoare de 5.519.826 lei, a fost realizată prin Compania Națională de Investiții. Noua investiție va fi folosită pentru practicarea unui număr mare de sporturi, ședințe de pregătire și antrenament, ore de educație fizică, dar și pentru diverse activități culturale”, a declarat primarul Simion Ardelean.

7 comentarii

  1. radical2 Răspunde

    Cu siguranta o sa fie arhi plina :)))) Asta nu-i satul acela fara trotuare? numa zic:))…Nah nu-i bai, macar are CSM unde sa joace

  2. Ben Răspunde

    Fix ce avea nevoie Homoroade!

  3. Vlad Tepes Răspunde

    Iata un exemplu de ce nu sint bani la buget !
    Sint realmente aruncati pe apa simbetei.
    Peste citiva ani o sa publicati un articol despre starea deplorabila in care a ajuns “bijuteria” actuala !

  4. -.- Răspunde

    Sa va mance lepra de hoti 1,120,000€ pentru mizeria aia. De banii aia in strainatate ridica aproape 2 cacaturi de astea

  5. Zi-le d-l Geo Răspunde

    O sa stea inchis pina se degradeaza … nu o sa poata plati nici macar curentul … asta cu salile de sport sint actiuni de fisiune a banilor si spagii… vezi actiuni similare in celelalte sate. Ar fi curios sa faca cineva un articol cu o statistica …cite sali de sport sint in judet, unde sint, cum sint folosite/intretinute… de cite ori pe an, cine decide cind se deschid..etc.

    • elis Răspunde

      Cata nesimtire la adresa consatenilor !!! Acest primar nu trebuia ales niciodata.

      • c-block Răspunde

        Și după tine cine l-a ales, nu sătenii? Înseamnă că asta le trebuie. Că de cam multă vreme e primar. În ultima vreme se fac niște așa-zise investiții fără nici o noimă numai să cheltuim banii că la final va fi durere. Adică cheltuim banii apoi ne uităm la clădire că nu știu pentru ce se face acolo. Eventual pentru a fi transformat din când în când în sală de nunți. Sunt prea multe astfel de cazuri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.