Ultima actualizare: ieri, 21:44

Locale

Sătmărean dat în judecată după ce și-a spionat familia. A montat camere ascunse în casă

Un bărbat din județul Satu Mare a montat camere ascunse în casă fără consimțământul celorlalți membri ai familiei, motivul fiind dispariția din casă a unei sume de 20.000 de euro și a unei arme.

Potrivit informațiilor PortalSM, bărbatul a instalat două camere cu scopul de a descoperi furtul unei arme de autoapărare care i-a dispărut din locuinţă, precum şi furtul unor sume de bani. Bărbatul consideră că hoațele au fost chiar soția și fiica lui.

Camerele au fost montate în două ceasuri electronice situate, unul în dormitor, iar celălalt la parterul imobilului, pentru a supraveghea cele două intrări în locuinţă.

În cursul lunii iulie 2020, soția lui a descoperit una dintre camerele de supraveghere. Aceasta avea un card de memorie de 128Gb. Femeia a verificat cardul de memorie împreună cu fiica ei și au văzut că au fost spionate.

Bărbatul a explicat că în familie sunt tensiuni pentru că soția și fiica sa încearcă să preia controlul asupra bunurilor familiei. Acesta a povestit că din cursul anului 2019, soția si fiica sa i-au sustras mai multe sume de bani, iar in anul 2021 au încercat sa îl pună sub interdicție.

În schimbul acestor afirmații, cele două au spus că bărbatul manifestă din 2018 comportamente și tulburări psihice. În certificat medico-legal s-a dovedit că în momentul examinării, bărbatul nu prezenta tulburări psihice sau cognitive.

Bărbatul, în vârstă de 75 de ani, s-a mutat din casa cu pricina după ce femeia a găsit camerele.

Judecătoria din Satu Mare a renunțat la urmărirea penală pentru săvârșire infracţiunii de violarea vieții private, judecătorii considerând că fapta bărbatului nu reprezintă un caracter grav. În decizie mai este precizat faptul că reeducarea bărbatului se poate face şi fără o trimitere în judecată sau o condamnare, prezentul demers judiciar fiind suficient pentru a-l face conştient cu privire la comportamentul greșit pe care l-a avut.

2 comentarii

  1. Sorin pop Răspunde

    Buna ziua
    Cunosc foarte bine acest caz,a-ti omis voit sau nevoit urmatoarele.
    Acest batran a spionat-o inclusiv pe nepoata lui de 16 ani cand iesea de la dus,el a montat camere de supraveghere in casa unei angajate de al lui cu care avea / are relatii intime si era gelos pe terte persoane,cu imaginile provenite el “BATRANUL” santaja tertele persoane ca daca nu o lasa in pace pe angajata(amanta) lui imaginile vor fi aratate nevestelor lor.
    Toate aceste lucruri au fost expuse treptat catre organele de cercetare,dar se pare ca “BATRANUL “ este mult prea influent!!!!!
    S-au dat ani de puscarie grei pentru violarea intimitatii .

    • Pedo Gogu Răspunde

      Dacă tot a filmat, măcar să pună filmările pe un server, ceva, să avem și noi acces 😜

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.