Ultima actualizare: ieri, 16:48

Locale

Se anunță super distracție și concerte incendiare la Negrești. Faydee și AMI, capete de afiș

Se anunță super distracție și concerte incendiare la Negrești-Oaș, cu ocazia celei de-a XXIII-a ediții a Festivalului Zestrea Oașului. Spectacolele vor avea loc în weekendul 19-20 august, iar organizatorii promit show-uri de zile mari. 

Zilele orașului Negrești-Oaș vor aduce în fața publicului spectacole live cu artiști internaționali și artiști în vogă din România, talente muzicale locale, delicii care vor încânta simțurile, expoziții de meșteșuguri autentice, precum și jocuri pentru copii și tineret.

Evenimentul va debuta vineri, 18 august, urmând ca ziua de sâmbătă, 19 august, să fie una plină de evenimente ce se va încheia cu un concert extraordinar Faydee. Spectacolul va continua și duminică, 20 august, atunci când pe scena din Negrești-Oaș vor urca Rareș și AMI, iar evenimentul se va încheia cu un super foc de artificii.

,,Indiferent dacă sunteți în căutarea tradiționalului sau al unui vibe modern, festivalul nostru are ceva pentru fiecare. Anul acesta sărbătorim talentul și diversitatea locală! Premiem excelența!”, spune primarul orașului Negrești-Oaș, Aurelia Fedorca.

2 comentarii

  1. Beny Kira Răspunde

    Slab. Vedeți cum se face la Tasnad

  2. 🤧 Răspunde

    Nu vă uitați “liniuțele” acasă !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.