Ultima actualizare: ieri, 19:37

Locale

Tainele dansului Jamaican, la Satu Mare. Beatrix tocmai s-a întors de la cea mai mare tabără de Dancehall din Europa

Tainele dansului jamaican, la Satu Mare. Descoperă tainele dansului jamaican alături de Beatrix, o pasionată dansatoare din Satu Mare cu o experiență de peste 10 ani în acest domeniu. Recent întoarsă de la cea mai mare tabără de Dancehall din Europa, unde a învățat de la legendele din Jamaica, Beatrix își propune să împărtășească cunoștințele dobândite și să te învețe să dansezi pe ritmurile autentice ale dancehall-ului.

La Open Wings Studio, unicul loc din oraș ce oferă cursuri de Dancehall, vei avea oportunitatea să te miști alături de Beatrix și să explorezi frumoasa cultură a dansului. Vei învăța pași complexi, vei combina mișcări în coregrafii interesante și, mai presus de toate, vei experimenta o stare de bine și energie prin participarea regulată la cursuri.

Beatrix se va asigura că experiența ta va fi una autentică și vei învăța să dansezi exact așa cum a învățat și ea de la legendele acestui stil. Ea dansează dancehall de mai bine de 10 ani și în tot acest timp a participat la nenumărate cursuri pentru a-și perfecționa cunoștințele.

Recent s-a întors din Polonia de la Mad Vibe Camp unde a luat cursuri de dans timp de 6 zile de la unii dintre cei mai consacrați dansatori ai acestui stil.

Printre ei se numără:

Laure Courtellemont – USA care a colaborat cu artiști precum Chris Brown, Ne-yo, Ciara, Delta Daps, Charly Black și mulți alții,

Global Bob unul dintre legendele dancehall-ului din Jamaica. El a creat primul lui pas de dans la 9 ani și mentorul lui a fost Bogle (numit și ”tatăl” dancehall-ului).

Chin Flame Team din Jamaica, Killerbean din Jamaica, Facundo, V.r. din Argentina, Vendela Blackout – Suedia, Kasia – Polonia.

În cadrul taberei s-a filmat și un videoclip de dans coregrafia de Global Bob, Facundo,Killerbean & Kasia unde apare și Beatrix.

 

 

La cursurile de Dancehall îți vei mișca tot corpul, vei arde calorii și vei învăța mulți pași pe care îi veți combina în coregrafii interesante.

Participând regulat la cursuri vei obține o stare de bine și te vei simți energizat de fiecare dată.

De-a Lungul aniilor Beatrix a fost invitată în mai multe orașe din România unde a susținut seminarii de dans( Oradea, Târgu Mureș, Constanța, Bârlad, Bacău, Brăila, București, Sfântu Gheorghe, Iași, Ploiești, Brașov, Șimand, Craiova, Alexandria, Caracal, etc.)

Totodată, a colaborat cu diferiți artiști, precum Iuliana Beregoi.

Oradea

Târgu Mureș 

Înscrieri la cursurile de dans:

Vor începe cursuri adresate atât începătorilor cât și celor care au mai dansat în trecut. Limită de vârstă nu există. 

Așadar vrei să te înscrii la cursuri? Click pe acest link și ocupă-ți un loc: https://forms.gle/Q6YmRmEu49nVMcBr7