Ultima actualizare: azi, 20:55

Locale

Supărat că i-au dispărut punctele, un ,,păcănist” și-a făcut dreptate cu bâta

Supărat că i-au dispărut punctele, un individ și-a făcut dreptate cu bâta: a spart aparatul. Barmanița a fost nevoită să apese butonul de panică.

Potrivit informațiilor PortalSM, un bărbat, ,,păcănist” înrăit, a distrus un aparat de jocuri mecanice tip ,,slot machine” din incinta unui local din orașul Ardud, cauzând un prejudiciu de 4.900 de lei.

În localul respectiv se aflau mai multe persoane, unele dintre ele jucau la aparate, altele erau spectatoare. Printre persoanele respective se afla și individul, care juca la un aparat, iar pe motiv că aparatul respectiv în repetate rânduri i-a luat punctele dublate, acesta s-a enervat și i-a cerut barmaniței să-l sune pe șeful ei și să-i spună că e o problemă cu aparatul.

Individul a așteptat câteva minute, dar nu a mai avut răbdare, iar la un moment dat a luat o bâtă cu care a lovit aparatul la care a jucat, spărgând ecranul acestuia. Imediat, barmanița a apăsat butonul de panică, iar la fața locului a ajuns firma de pază, iar mai apoi și un echipaj de poliție.

Individul s-a ales cu o amendă penală în valoare de 2.200 de lei pentru săvârșirea infracțiunii de distrugere.

 

3 comentarii

  1. Pacanist Răspunde

    Organele. De control sa verifice toate aparatele din salile de jocuri, ati fi mirati cum fura patronii clientii la Pacanele

    • 🤔🤔🤔 Răspunde

      Auzi tu cu organele? Te-ai gândit tu măcar odată așa pe persoană fizică cât cheltuiești la o astfel de ocazie și cât câștigi (dacă câștigi)???? Că dacă tragi linie și socotești atent mai bine nici nu te duci? Că mai degrabă ești pe plus și așa, cel puțin nu ești pe pierdere? Sau asta cu aritmetica simplă la tine merge mai greu?

  2. Vulpea bi-polara Răspunde

    Nu fura nimeni…dau astia de bunavoie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.