PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Tragedie pe litoral. Un angajat al Primăriei Satu Mare a murit înecat în mare

Tragedie pe litoral. Un angajat al Primăriei Satu Mare a murit înecat în Marea Neagră. Mircea Ardelean, consilier superior la primărie, se afla în vacanță și a decedat după ce s-a înecat în apele învolburate ale mării.

,,Ai plecat la mare și ai rămas în inimile noastre ca un om plin de viață. Dumnezeu să te primească în împărăția sa cu liniște și pace”, se arată într-un dintre mesajele transmis de prietenii sătmăreanului.

,,Un coleg deosebit, un profesionist desăvârșit. Odihnește-te în pace Mircea Ardelean!”, este și mesajul transmis de conducerea Primăriei Satu Mare.

Tragedii pe litoralul românesc

Mai multe persoane și-au găsit sfârșitul, ieri, pe litoralul românesc. Șapte persoane au fost surprinse de curenții puternici și duse în largul mării, luni, 14 august. Oamenii de pe plajă au făcut un lanț uman să îi scoată din apă, însă trei dintre cele șapte persoane au murit, au anunțat autorităților.

După aceste tragedii, o altă persoană a murit, după ce a fost scos inconștient din mare și nu a răspuns manevrelor de resuscitare.

Salvamarii sunt disperați pentru că nu se pot înțelege cu turiștii care insistă să intre în mare, deși este arborat steagul roșu. Ei spun că oamenilor nu le pasă și că atunci când le atrag atenția ei le explică ca au plătit sejurul și vor să se distreze.


CITEȘTE ȘI: