Ultima actualizare: azi, 20:55

Locale

Tragedie pe litoral. Un angajat al Primăriei Satu Mare a murit înecat în mare

Tragedie pe litoral. Un angajat al Primăriei Satu Mare a murit înecat în Marea Neagră. Mircea Ardelean, consilier superior la primărie, se afla în vacanță și a decedat după ce s-a înecat în apele învolburate ale mării.

,,Ai plecat la mare și ai rămas în inimile noastre ca un om plin de viață. Dumnezeu să te primească în împărăția sa cu liniște și pace”, se arată într-un dintre mesajele transmis de prietenii sătmăreanului.

,,Un coleg deosebit, un profesionist desăvârșit. Odihnește-te în pace Mircea Ardelean!”, este și mesajul transmis de conducerea Primăriei Satu Mare.

Tragedii pe litoralul românesc

Mai multe persoane și-au găsit sfârșitul, ieri, pe litoralul românesc. Șapte persoane au fost surprinse de curenții puternici și duse în largul mării, luni, 14 august. Oamenii de pe plajă au făcut un lanț uman să îi scoată din apă, însă trei dintre cele șapte persoane au murit, au anunțat autorităților.

După aceste tragedii, o altă persoană a murit, după ce a fost scos inconștient din mare și nu a răspuns manevrelor de resuscitare.

Salvamarii sunt disperați pentru că nu se pot înțelege cu turiștii care insistă să intre în mare, deși este arborat steagul roșu. Ei spun că oamenilor nu le pasă și că atunci când le atrag atenția ei le explică ca au plătit sejurul și vor să se distreze.


CITEȘTE ȘI:

6 comentarii

  1. Satmarean 1 Răspunde

    Condoleante familiei,dar de ce daca e arborat steagul rosu te risti in halul acesta? Chiar uiti de ce ai mers la mare? Pacat.

  2. Varu Răspunde

    Ăstea se cred zmei,ghinion,vorba șefului acestui fost consilier.

  3. Vulpea bi-polara Răspunde

    De nu erau voucherele, mergea la greci sau la bulgati, si traia si acuma.

    • radical 3,14 Răspunde

      Mda. Ce nu pricep în toată treaba asta că de ce s-au aventurat în apă la salvare oamenii ăia. Că se vedea ce valuri sunt. Salvamarii au vapoare mici și skijeturi. Dacă nu mergea după fetele alea leșinate poate salvamarii le scoteau pe amețite și nu alergau de colo colo după 7-8 oameni în apă. Fiecare trebuie să-și vadă de treabă. Eu știu să înot dar nu mă aruncam cu capul înainte dacă vedeam că aklea două sunt undeva la mama naibii în apă pe marea asta agitată. Salvamarii mergeau dacă altfel nu se putea atunci cu skijet după ele și probabil le scoteau. Așa salvamarii ăștia autoproclamați practic și-au curmat singuri viața.

    • joker Răspunde

      La primaria Satu Mare nu se dau vouchere de vacanta, de cativa ani…

  4. marius Răspunde

    nici o mila pt idiotii care intra in mare….las ca ai folosit voucheru inteligent…acuma mai iei si prima de inmormantare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.