Ultima actualizare: azi, 15:48

Naţionale

Tragedie la mare. Trei oameni au murit înecați, o altă persoană e în stare gravă

Tragedie la mare. Trei persoane au murit înecate în Mamaia, după ce au fost resuscitate, iar încă o persoană se află în stare gravă, titrează Digi24.

Potrivit sursei citate, șapte persoane au fost surprinse de curenții puternici și duse în largul mării. Oamenii de pe plajă au făcut un lanț uman să îi scoată din apă, informează ISU Dobrogea. Trei dintre cele șapte persoane au murit, au anunțat autorităților. În zonă este arborat steagul roșu, ceea ce înseamnă că scăldatul în mare este interzis din cauza curenților și a valurilor.

„În ultimele ore, am fost martorii unor evenimente tragice în care valurile mării au făcut iarăși victime. Șapte persoane au fost surprinse de curenții puternici și duse în largul mării. Chiar dacă intervenția salvamarilor, a martorilor și a echipelor de salvare a fost promptă și victimele au fost extrase la mal în scurt timp, suntem profund îndurerați să vă informăm că trei dintre acestea și-au pierdut viața.

Una dintre persoane se află în stare gravă, fiind transportată la spital cu elicopterul SMURD, iar alte trei sunt sub supravegherea atentă a medicilor. Situațiile s-au produs în stațiunea Mamaia, pe fondul valurilor mari și a curenților puternici. Vă îndemnăm să vă informați cu privire la condițiile de înot, să alegeți zonele desemnate pentru scăldat și să ascultați mereu sfaturile salvamarilor. Siguranța voastră și a celor dragi trebuie să fie mereu pe primul loc”, transmite ISU.

2 comentarii

  1. Darwin Răspunde

    Selecție naturală. Probabil se gândesc că tocmai ei nu ar păți nimic. Plus că sunt și daltoniști de nu văd steagul roșu și surzi că nu aud că fluieră salvamarii.

  2. Tergez Răspunde

    De ce intra în apa daca se vede că periculos marea???Ei aleg moartea.Nu merita omul sa riscă și să pună viața în pericol,asta este unii cred că merg la mare pt distracție și amintiri frumoase și nu mai întorc înapoi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.