Ultima actualizare: azi, 15:17

Locale

Un tânăr și tatăl său donează haine nevoiașilor. ,,Sunt foarte multe!” Apel către sătmăreni

Un tânăr și tatăl său donează haine nevoiașilor. ,,Sunt foarte multe!”, spun ei și îi roagă pe sătmăreni să îi anunțe în ce localități din județul Satu Mare ar fi mai mare nevoie de aceste articole. 

Hainele au aparținut unui magazin second-hand, iar acum cei doi sunt deciși să facă un bine și să îi ajute pe cei mai nevoiași.

,,Donez împreuna cu tatăl meu haine care au aparținut unui magazin second-hand. Sunt foarte multe, dube întregi. Am donat deja unei comune, însă sunt prea multe și vrem să le repartizăm în diferite locuri, familiilor nevoiașe, dar prin intermediul primăriilor, bisericilor, pentru a nu fi aruncate! Daca știți sate sau comune unde am putea vorbi, vă rog să mă anunțați”, este mesajul transmis, pe Facebook, de tânărul sătmărean.

3 comentarii

  1. România reală Răspunde

    Parcă și văd în curând tomberoanele sau spațiile verzi pline cu haine de astea abandonate. Bineînțeles după o sortare temeinică. Să nu spuneți că voi nu ați văzut sau nu ați pățit așa când ați împărțit ajutoare la o anumită pătură a societății.

  2. Vulpea bi-polara Răspunde

    Cum s-or gandit “intreprinzatorii” astia. Schimba profilu de activitate, si n-ar plati la Florisal sa le duca gunoaiele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.