Ultima actualizare: azi, 21:26

Locale

VIDEO. Adrian Cozma a sesizat Inspectoratul de Stat în Construcții: ,,Bătaie de joc pe bani publici!”

Adrian Cozma a anunțat că a depus o sesizare Inspectoratul de Stat în Construcții, pentru a verifica lucrările de pe drumul Botizului din municipiul Satu Mare. Deputatul se referă în special la trotuarul și la pista de bicicliști, precizând că în zonă au apărut gropi la numai câteva săptămâni de la turnarea asfaltului. ,,Bătaie de joc pe bani publici!”, spune Cozma.

,,Asfalt nou, probleme vechi. Bătaie de joc pe bani publici! Cum e posibil ca în asfaltul turnat de câteva săptămâni pe trotuarul/pista de biciclete de pe Str. Botizului sa apară gropi și sa fie nevoie sa-l decoperteze?”, a spus Adrian Cozma, într-o postare făcută pe pagina sa de Facebook.

Pentru a verifica calitatea lucrărilor, deputatul a depus o sesizare la Inspectoratul de Stat în Construcții.

,,Sesizare depusă la Inspectoratul de Stat în Construcții Satu Mare, față de lucrările de proastă calitate executate pe trotuarele și pista de biciclete de pe Str. Botizului”, a anunțat Adrian Cozma.

 

20 comentarii

  1. Mae Răspunde

    Pe primul loc ardelean Company (BIK) nu are laborator de betoane asfalt ect …asfaltul se face griblura 100% nu cu sort !!!!. Lucrare zero betonul care la turnat e mul mai nașpa de ăla care a fost te faci sa răzi !!!!!! Vai și amar !!!! E mult mai nașpa turnat ca ăla vechi !!! Serios bătaie de joc !!!! De ce sa spart betonul ??? Doar se toarna asfalt peste !?! Jale jale !!!! E bine ca cineva se mai mișcă și face cîte o sesizare !!! În maxim 2 ani asfaltul o sa fie praf pe botizului !!!!!

  2. Ciuciu Răspunde

    Mai Adi! Cand iti vad mutra imi trece pofta de mancare. Mai ales cand vad cum te zbati sa te bagi in seama.

  3. unu Răspunde

    Daca nu este receptionata lucrarea, CJ o sa-i dea peste nas si arunca vina pe constructor. Daca este receptionata, atunci sesizat parchetul pentru delapidare.

  4. Pop Răspunde

    Mafia ardelean Company &tarr &udmr PSD nu-i mai desparte nimeni!!!!!!

  5. SupoziThor Răspunde

    Nu-l suport pe papagal, dar are dreptate, partial!
    Trebuie intrebata primaria cum s-a gandit, a facut pista de … masini si biciclete, ca pietonii n-au loc!!!
    Asfaltul s-a distrus din cauza masinilor (unele de tonaj) care stationau si treceau pe … pista-trotuar!!!!

  6. Cora Denzl Răspunde

    Tu ești bătaie de joc…..pt părinții tăi , nemernicu p.li mele.

  7. 😝 Răspunde

    Și pe Calea Traian, nu atrecut 1 an și deja sunt locuri unde asfaltul se macină. Me Gabor eș Mușkulică voi ce păziți?

  8. Oier Răspunde

    Cand ma uit la dl deputat fac legatura imediat cu stanele din Apuseni si i-mi vine pofta de o drumetie 😉

  9. Bogdan Dumitras Răspunde

    Motorina a trecut de 7 lei pe litru Când scade acciza?

    • c-block Răspunde

      Din cauza ungurilor nu scade pretul. Saracul deputat este prea ocupta cuei si de doi ani nu a avut timp de promisiunea asta. Dar maid in campanie va veni iar si ne va promite marea cu sarea. Abia astept sa fie ales presedinte de CJ si atunci sa vedem cum se va autocritica. Ca pana acum nu poti spune nimic ce a realizat. 😉 Paguba-n ciuperci.

  10. Satmareanul Răspunde

    Salutare, Atunci când faci comentarii e bine sa și areți cum se face. Băiatul asta stie doar sa dea din gura și sa amenințe cu procese. E păcat ca e tânăr și nu conștientizează ca aceasta atitudine îl va duce la eliminarea din scena politica. Seara faina.

  11. Poola ștrand! Răspunde

    Bă deputatule,dar cât ne mai ține oșanul pocăit fără acces la ștrand?
    Voi sunteți prieteni buni și colegi de partid, unde îi ești șef, vorbește cu el să-și revină în simțiri, că nu pupă nici o poolă de la primărie pentru lucrările de cea mai slabă calitate de la ștrand!
    Să predea frumos, așa cum s-au angajat prin contractul pe care nu l-a respectat!
    L-a bate Dumnezeu pentru minciuna că ar fi investit 6 milioane de euro, când aquaparcul din Oradea a costat 5, și cele două sunt la distanță de 6 milioane de ani lumină, ca și dotări!!
    Mooie PNL!

  12. Marino Răspunde

    Revin, după ceva ani, în Satu Mare, și constat, cu amărăciune că nu mare lucru s-a făcut în toți acești ani, referitor la infrastructură, amenajarea domeniului public samd, comparativ cu alte orașe din țară. De starea drumurilor județene, nici nu am cuvinte. Din păcate, multe vorbe, puține fapte concrete, birocrație excesivă, total dezinteres. Asta înseamnă lucrul la Stat-ul degeaba, ziua trece, leafa bună vine,mai o șpagă cinstită, voi munciți(bugetarii) cu drag

    • Anonim Răspunde

      Stai liniștit și noi băștinași așteptam migrarea rândunicilor care e în septembrie , drum bun pasarelelor călătoare .

  13. Loop Răspunde

    ARE DREPTATE DOMNUL ADRIAN COSMA!!! PE STR. FLORILOR ANUL TRECUT S-A REABILITAT STRADĂ SI NICI NU A FOST RECEPȚIONAT LUCRAREA CĂ AU ȘI FOST SPARTE 13 BORDURI. AU VENIT CEI DE KA PRIMĂRIE AU CONSTATAT ȘI AU ZIS CĂ VOR FI ÎNLOCUITE DAR AȘA AU RĂMAS.

  14. vadimT Răspunde

    Tarane Cosma! Dute rezolva problema in vama sau intram in schengen? E scumpa motorina. Si asta rezolvi tu? Fa ma ceva util in orasul asta. Supozitorule!

  15. comentator Răspunde

    Nu te osteni că te consumi degeaba. Sunt unii care cred că sunt purtătorii adevărului suprem. Orice zici ricoșează din ei. Numai nu uita la anul când se merge la votare reacția ta de mai sus. Bine? Ferească cel de sus să ajungă în poziție cheie astfel de persoane! Vezi cazul Ștef ca să rămânem în partid. În paranteză acum niște ani înainte de pandemie mai ții minte cum căra pizza la săracii căpșunari la coadă la vamă la Petea? Ce s-a modificat de atunci? Nimic. Cine a fost atunci și cine este și acum la guvernare? Deci????? Nu-ți uita vorba. 🙏🏼

  16. Mihaita Piticu' Răspunde

    Cele mai multe comentarii is la stirile cu taranul asta analfabet Adi Adrian :))))))

    • comentator Răspunde

      Mai era unul Tavi Petric care tot așa se afișa fix ca și nuca-n perete numai să fie băgat în seamă că poate-poate mai pupă un mandat. Acum văd că i-a preluat și mandatul de mirean și de cărător de lumină de Yerushalaim ungruvlahul ăsta. Nu spun asta într-un înțeles peiorativ. Doar se știe …… Tot mă joc cu gândul că oare ce de economie am putea face dacă ne-am mai descotorosi de unii. Că mai avem și pe #suntRaduPanait care nu știu ce a făcut în mandatul ăsta iar de senatorul melcilor de Oaș să nici nu mai vorbim! Dar stăm bine dacă ne permitem asta, nu? Oare?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.