Ultima actualizare: ieri, 21:48

Locale

Zestrea Oașului, la Negrești-Oaș. Săsărman: „O comunitate care îi poate primi pe românii de pretutindeni”

O serie de activități tradiționale, specifice Țării Oașului, care au permis publicului să pătrundă în atmosfera inedită și primitoare a zonei a avut loc sâmbătă, 19 august 2023, în cadrul Festivalului ,,Zestrea Oașului”.
La deschidere a participat ministrul secretar de stat în cadrul Ministerului Dezvoltării, Monica Săsărman, dar și reprezentanți ai județului, precum: președintele PSD Satu Mare, Mircea Govor, primarul orașului Negrești Oaș, Aurelia Fedorca, vicepreședinții Consiliului Județean, Lenuța Cornea și Oliviu Buzgău directorul de cancelarie al prefectului, Radu Iancu, viceprimarul Municipiului Satu Mare, Cristina Tămășan- Ilieș, primari din județ, consilieri județeni și locali.

„Trebuie să ne aducem aminte de toți cei ce ne-au sprijinit și ne-au ajutat, de cei din Consiliul Județean, Consiliul Local, din Primărie, care ne-au susținut toate proiectele. Vreau în mod special să felicit Ministerul Dezvoltării, prin doamna secretar de stat, Monica Săsărman”, a transmis primarul orașului Negrești Oaș, Aurelia Fedorca.

Monica Săsărman a lăudat investițiile administrației locale din Negrești-Oaș, precizând că este o comunitate care îi poate primi pe românii de pretutindeni cu toate cele necesare acasă.

„Am avut ocazia să văd astăzi câteva dintre investițiile pe care această administrație locală a reușit să le finalizeze pentru comunitate. Această comunitate binecuvântată, prin grija doamnei primar, îi poate primi pe românii de pretutindeni cu toate cele necesare acasă”, a declarat ministrul secretar de stat, Monica Săsărman.

Președintele PSD Satu Mare, Mircea Govor a susținut, de asemenea, un discurs în care a lăudat investițiile care au fost realizate în Negrești-Oaș.
,,De-a lungul timpului am avut un parteneriat adevărat, corect, un parteneriat de suflet cu orașul Negrești, cu Consiliul Local Negrești. E adevărat, marile investiții le-am pornit împreună, am făcut-o din suflet. Sunt mândru de dumneavoastră, de toți cei care sunteți prezenți astăzi, de Consiliul Local, de consilierii județeni, de primarii cu care am lucrat”, a precizat președintele PSD Satu Mare. 

8 comentarii

  1. Mae Răspunde

    Mafia PSD &UDMR

  2. Loop Răspunde

    Mae la Satu Mare de ce nu zici nimic??? Mafia udmr care de o săptămână o țin numai în chefuri cu PARTIUM!!!

    • Mae Răspunde

      Aceeași gașcă !!!! Nu mai scăpăm deloc de ei pînă romani nu se trezesc un pic !!!!

      • Hoții în Alb Răspunde

        Govorilă is back..💩..acest vătaf al Supurului a venit pe meleagurile sătmarului doar ca să fure, vândă și să de-a posturi la curvele..surorile și cumnați lui..la cât ai furat donat și incendiat și dacă stai pe muntele Athos toată viața tot nu te iartă Dzeu..poți merge la toate bisericile de pe pământ..IADUL te mănâncă..😅🤣..tu crezi doar în Bani..euro sau dolari..restul povești minciuni și fanfaradă..tot o NULITATEA rămâi

      • ?????? Răspunde

        Romanii dorm in opinca .

  3. Profu Răspunde

    Dacă nu era prezent și escrocul de gOVOR,parcă erau mai reușite toate activitățile desfășurate și pozele erau mai plăcute ochiului.

  4. Bogdan Andrisca Răspunde

    Niște nesimțiții. De ce nu l-au invitat si pe deputatul Adrian Cozma?

    • c-block Răspunde

      Probabil pentru ca se stia ca e in delegatie in interes de partid la Beltiug la colegul primar. De aia. Si cum inca nu se poate biloca adica sa fie in doua locuri in acelasi timp au zis ca mai bine asa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.