Ultima actualizare: azi, 13:21

Locale

A murit fostul primar al municipiului Carei: „Pierderea lui lasă în urmă un gol imens”

Fostul primar al municipiului Carei, Bekő Tamás, a decedat. El a condus municipiul Carei timp de două mandate, după care a lucrat ca manager al orașului până în prezent. 

Președintele Consilului Județean Satu Mare, Pataki Csaba, a transmis un mesaj în care deplânge moartea acestuia.

„Am aflat cu profundă tristețe despre decesul neașteptat al lui Bekő Tamás, managerul orașului Carei. Plecarea lui Tamás reprezintă o mare pierdere nu doar pentru Carei, ci pentru întreagul județ Satu Mare. La începutul anilor 2000 a condus Careiul timp de două mandate și apoi a lucrat ca manager al orașului până în prezent. Munca sa a fost apreciată nu doar de locuitorii din Carei, ci și de către UDMR, care l-a onorat cu distincții speciale. Pierderea lui lasă în urmă un gol imens. Să-i fie odihna liniștită și memoria veșnică”, este mesajul transmis de Pataki Csaba. 

Ar putea fi o imagine alb-negru cu 1 persoană şi studiu

Un comentariu

  1. c-block Răspunde

    Îmi aduc acum aminte cum câștiga el mandatul de primar contra dorinței unora ca apoi la final să fie și luxat în favoarea actualului. Dar măcar cineva s-a trezit în ultimul ceas și l-a pus repede după alegeri în funcția de city manager la Carei. Iar acum citesc declarațiile sforăitoare cu lacrimi de crocodil ale acelorași persoane că vai ce pierdere. Mare qurvă e politica, un fel de canibalism social.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.