Ultima actualizare: azi, 18:14

Locale

A murit Jessica, fetița de 14 ani, din Satu Mare care suferea de o boală rară!

Jessica, fetița în vârstă de 14 ani, din județul Satu Mare care suferea de o boală rară a pierdut lupta cu viața.

Comunitatea sătmăreană, și nu numai, s-a mobilizat, recent, să doneze pentru Jessica. Familia le mulțumește tuturor pentru gest, anunțând, totodată, că Jessica s-a mutat pe o stea, astăzi.

„Jessica a plecat. Nu știm unde, nu înțelegem de ce. A fost de toate, dar cel mai mult a fost curajoasă! O fetiță, un copil, un înger care azi s-a mutat pe-o stea… Le mulțumim tuturor celor care s-au prezentat la Centrul de Transfuzie pentru a dona sânge. A fost o mobilizare la care nu ne-am așteptat, prieteni, cunoscuți și necunoscuți. Pentru noi a fost o rază de speranță într-o mare de durere”, transmite familia.

 

 

2 comentarii

  1. comentator Răspunde

    Off, off dulcele limbul rumun! A PIERDUT LUPTA PENTRU VIAȚĂ!!!!!!! NU S-A LUPTAT CU VIAȚA CI S-A LUPTAT CU BOALA!!!! ATUNCI MĂCAR SCRIEȚI AȘA CĂ A PIERDUT LUPTA CU BOALA. Mai puneți și niște epitete pe acolo de genul nemiloasă și imediat e altceva. Vouă de la redacție nu vă e rușine că nici acum nu ați învățat corect expresia? Să vă trimită omul înapoi la școala generală? 😱😰☹ Și vă mai considerați formatori de opinie. Jalnic.

  2. Karolyi Răspunde

    Sincerele condoleanțe familiei!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.