Ultima actualizare: azi, 10:44

Locale

Bărbat din Armenia, depistat când încerca să treacă granița din Satu Mare ilegal

Poliţiştii de frontieră sătmăreni au depistat pe direcția localității Oar un cetățean armean care intenționa să treacă ilegal frontiera din România în Ungaria, cu scopul de a ajunge într-o țară din vestul Europei.

În data de 15 septembrie a.c., polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Berveni, în cooperare cu lucrătorii Compartimentului Sprijin Operativ al STPF Satu Mare, județul Satu Mare, au declanșat o acțiune specifică pe linia prevenirii și combaterii migrației ilegale, în zona de responsabilitate.

Astfel, în jurul orei 16.00, polițiștii au observat pe direcția localității Oar, județul Satu Mare, la aproximativ 500 de metri de linia de frontieră, o persoană care se îndrepta spre granița cu Ungaria, nejustificându-şi prezenţa în zonă. Persoana a fost condusă la sediul Poliției de Frontieră, iar în urma verificărilor specifice, s-a constatat că bărbatul în cauză este un cetățean armean în vârstă de 58 de ani. Acesta a declarat că intenționa să ajungă într-o țară din vestul Europei, dar fiindcă nu deținea un document valabil în acest sens, a încercat să treacă ilegal frontiera din România în Ungaria.

În cauză, se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat.

16 comentarii

  1. 🥴🥴🥴 Răspunde

    Trebuje fecut ceva. Deja vin tot mai multzi din Ungaria către noi.

    • Manole Răspunde

      Mai retardule !!!
      Tu nu vezi cum scre ? a vrut sa treaca din Romania in Ungaria ?
      Bezivule !!!

      • Manole Răspunde

        Corectae ( scrie )

      • 🥴🥴🥴 Răspunde

        Akuma haj mai binye să nu judekăm cine este retardat. De glumă ai auzit acritură?😲 Că tot se spune că ce țară grozavă suntem. Că de aia pleacă și migranții de la noi?

        • Manole Răspunde

          acritura este m@……ta care a f@tat un retardat ca tine !
          Betivule !

          • 🥴🥴🥴

            Ești un mare BOU. La capitolul bețiv tu dai clasă la toți. Eu de felul meu nu beau dar deloc de 9 ani. Așa că marș și caută-ți tu vaca care te-a scăpat în șanț sau undeva prin ceva arătură.

  2. H&R Răspunde

    Eu cred ca astia vor sa faca inconjurul lumii. Dar Politia de Frontiera le taie calea mereu.

    • 🥴🥴🥴 Răspunde

      😂🤣😅

    • Jan Răspunde

      Byețââ turiști nu să pot plimba în largu lor, fest îi împyedică ayeștye de la frontieră. H@R hai fătumnyeu și-i salvează, byețââ dye iei !!!

      • H&R Răspunde

        @Jan
        Sincer eu le-asi da drumul. De ce sa platesc eu intretinerea dupa ei sau pentru ei. Drum bun, Von Der Liar va asteapta cu nerabdare.

  3. 😝 Răspunde

    Îl trimiteam cadou lui nuihamăr bulangiul.

  4. 🥴🥴🥴 Răspunde

    @Manole, gata s-a terminat rezerva de invective la tine? Așa slab vocabular ai? Că văd că nu ai de lucru și perseverezi în idioțenia ta.

    • Manole Răspunde

      prostule !!! nu mai bei de noua ani ?
      te cred,dar urmarile dinainte,se vad !
      pa,,,, nu-ti mai raspund esti prea prost !

      • 🥴🥴🥴 Răspunde

        Slabă performanță. Tu ești beat și acuma. Recomand celor în cauză să te identifice că ori la locul de muncă ori în trafic dar tu ești un pericol public. Stai calm man că îți crapă venele și faci AVC acuși.

  5. Dr. Who Răspunde

    Așa sunt armenii, nu ai ce face. Și acum o sute de ani așa de capul lor s-au urcat pe Musa Dag și nu turcii i-au gonit. Cel puțin turcii așa zic. Armenii nu au ce zice că au crăpat pe drum. Ce convenabil, nu sunt martori.😲😱

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.