Ultima actualizare: ieri, 20:55

Locale

O șansă în plus! Bursa locurilor de muncă din Satu Mare va avea loc în luna octombrie

Agenţia Judeteana pentru Ocuparea Forţei de Muncă Satu Mare anunţă desfăşurarea, în data de 27 octombrie 2023, a unei noi ediţii a Bursei locurilor de muncă pentru absolvenţi. Acţiunea îşi propune să faciliteze contactul direct între angajatori şi persoanele interesate în obţinerea unui loc de muncă.

În acest sens, agenţii economici care doresc să participe la eveniment sunt rugaţi să contacteze AJOFM Satu Mare, avand astfel prilejul sa-si recruteze personalul direct, fara intermediari, in functie de cerintele concrete ale locului de munca pe care il ofera.

Obiectivul principal al acestui eveniment il constituie cresterea gradului de ocupare pentru absolventi, nefiind excluse alte categorii de persoane aflate in cautarea unui loc de munca, prin intalnirea directa a cererii cu oferta de locuri de munca, in conditiile unei concurente loiale si transparente, care sa permita realizarea unui echilibru intre acestea in timpul cel mai scurt.

Absolventii unei forme de invatamint care nu si-au gasit inca un loc de munca, dar si alte categorii de persoane au sansa de a intra pe piata muncii, la Bursa Locurilor de Munca pentru Absolventi, ce va avea loc in data de 27 octombrie 2023 de la ora 9, la Casa de Cultura a Sindicatelor Satu Mare.

 

2 comentarii

  1. 👌👌👌 Răspunde

    Romii la pus de ștampile!!!!!!

  2. Loop Răspunde

    BURSA LOCURILOR DE MUNCĂ CU SALARII DE KAKAT!!!! CÂND VEȚI DA 2000 DE EURO NET LA UN MUNCITOR ATUNCI SĂ AVEȚI ANGAJAȚI!!! PÂNĂ ATUNCI MUIE!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.