Ultima actualizare: ieri, 22:09

Locale

Cărturești, mai aproape de sătmăreni! Stand special amenajat la TEDx Satu Mare

Librăria Cărturești va avea, în premieră, un stand special amenajat în municipiul Satu Mare. Mai exact, standul va fi amplasat și deschis pe toată durata evenimentului TEDx Satu Mare.

De la momentul deschiderii înregistrării, adică de la ora 12:30, și până la ora 14:00 standul amplasat în lobby, la intrarea principală în Teatrul de Nord, iar în cele două pauze de cafea și socializare, standul se va regăsi în curtea clădirii.

„În premiera la Satu Mare, TEDxSatuMare – #LogOUT aduce Cărturești mai aproape de sătmăreni! Pentru prima oară, cea mai populară librărie din țară, aduce cele mai interesante și educative cărți de psihologie, dezvoltare personală și nu numai, care vor fi prezente la standul Cărturești special amenajat pe durata evenimentului”, transmit organizatorii.

De unde pot achiziționa bilete?

Dacă vrei să fii parte din experiența TEDx, achiziționează-ți acum biletul tău pe bilete.ro la prețul de 150 de lei, iar dacă vrei să faci parte din întreaga experiență TEDx și să participi la discuții libere și networking cu invitații noștri, avem câteva bilete VIP disponibile pentru tine!

TEDx Satu Mare revine pe scena Teatrului de Nord Satu Mare, la data de 1 octombrie 2023, începând cu ora 14.00, aducând în fața publicului 10 invitați de excepție. Aceștia vor fi prezenți pentru a susține discursuri extraordinare pentru ca cei interesați să nu rateze cea mai mare conferință de dezvoltare personală și extindere a principiilor, care inspiră și ne conectează!

Dacă ați participat la TEDx Satu Mare 2022, cu siguranță știți deja că toate biletele au fost epuizate în doar o lună de zile, evenimentul bucurându-se de mare succes după o pauză de câțiva ani. Așadar, nici în 2023 nu vor lipsi de pe scenă vorbitorii de renume din România, care vor împărtăși cu publicul sătmărean din experiențele lor, tema anului 2023 fiind #LogOUT.

Ce este TEDx și ce aduce nou TEDxSatuMare în 2023?

TEDxSatuMare își propune să dezvolte și să inspire participanții prin prezentări și discursuri susținute de oameni de valoare, conectându-i cu alții cu valori similare.

Anul acesta, TEDxSatuMare vine cu o invitație la o reevaluare a interacțiunilor noastre cu tehnologia și a impactului ei asupra conexiunilor autentice. Prin prezentările inspiraționale ale invitaților de anul acesta vom descoperi modul în care putem găsi echilibrul într-o lume digitală mereu conectată, redescoperind momentele de autenticitate și introspecție pentru a construi relații mai profunde și mai semnificative.

Sponsorii evenimentului:

Sponsori Gold: DRÄXLMAIER Satu Mare, Kreativ, M-SYS, Tarr Beton Sponsori Silver: Delfingen, Clinica Korall

Sponsori Bronze: ZES Zollner Electronic, Konecranes, Extro, Metamob

Partener în mobilitate: Toyota Satu Mare – Service – Nou în oraș!

Hospitality partner: The Dome Aparthotel

Citește și:

Un comentariu

  1. opelmene Răspunde

    Este mai bun decât orice Viagra. Sfatuiesc pe toata lumea sa o incerce macar o data in viata – iti va imbunatati viata sexuala de multe ori, citeste singur———> come.to/biorum

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.