Ultima actualizare: azi, 15:16

Locale

DE NEGĂSIT. Peste 30 de persoane din județul Satu Mare sunt date dispărute!

Nu mai puțin de 33 de persoane din județul Satu Mare sunt date dispărute și figurează, acum, pe site-ul oficial al Poliției Române. Unele dintre aceste persoane au fost declarate dispărute încă din anii ’70, în timp ce altele au fost raportate ca dispărute abia în ultimii ani.

Cazurile de dispariție sunt extrem de variate și complexe. Unii dintre acești oameni au plecat de la domiciliu și nu s-au mai întors, semnând zile de agonie și îngrijorare pentru familiile lor. Alții au fost declarați dispăruți după ce au plecat la muncă, atât în țară, cât și în străinătate, și nu s-a mai aflat nimic de ei de ani de zile.

Cu cazuri de dispariție care se întind pe decenii, familiile încă își păstrează speranța că acești dispăruți vor fi găsiți în cele din urmă.

Este esențial ca orice informații relevante privind aceste persoane dispărute să fie raportate imediat autorităților, pentru a facilita investigațiile și pentru a ajuta la rezolvarea acestor cazuri într-un mod eficient și adecvat.

Persoanele care dețin informații în acest sens pot apela numărul de urgență 112 sau să trimită o sesizare pe site-ul poliției: https://politiaromana.ro/ro/persoane-disparute?nume&localitate=satu+mare&fbclid=IwAR10anLIaU8RStnXPP4JNLnqcQgsMt6041t0ItkI0VFKlIC9SImImhYzK5E

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.