PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

DRAMĂ. Natalia și Norbert au lăsat multă durere în urmă! Aveau toată viața înainte

Natalia și Norbert, cei doi tineri morți în accidentul de pe strada Aurel Vlaicu din municipiul Satu Mare, au lăsat două familii îndoliate în urmă. Tinerii aveau 20, respectiv 18 ani, iar tânăra era elevă a Colegiului Național „Mihai Eminescu”.

Cei doi erau iubiți, au decedat în urma accidentului de motocicletă pe care l-au avut. Tânărul a fost transferat la spitalul din Baia Mare, iar tânăra la spitalul din Oradea, amândoi în stare grave. Niciunul nu a supraviețuit, din nefericire.

Polițiștii au găsit droguri în geanta tânărului care conducea motocicleta, fiind o amplă anchetă în desfășurare.

,,La data de 9 septembrie, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier pe strada Aurel Vlaicu din municipiul Satu Mare.

Din primele verificări efectuate la fața locului poliţiştii au constatat faptul că un tânăr de 20 de ani, din Satu Mare, în timp ce conducea o motocicletă ar fi intrat în coliziune cu un autoturism. În urma evenimentului a rezultat rănirea conducătorului motocicletei și a unei tinere, de 18 ani, pasageră pe motocicletă.

Ambilor conducători li s-au recoltat probe biologice, în vederea stabilirii unei eventuale alcoolemii. Verificările în cauză continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, au transmis reprezentanții IPJ Satu Mare, pentru PortalSM.

Citește și: