Ultima actualizare: azi, 08:03

Locale

DRAMĂ. Natalia și Norbert au lăsat multă durere în urmă! Aveau toată viața înainte

Natalia și Norbert, cei doi tineri morți în accidentul de pe strada Aurel Vlaicu din municipiul Satu Mare, au lăsat două familii îndoliate în urmă. Tinerii aveau 20, respectiv 18 ani, iar tânăra era elevă a Colegiului Național „Mihai Eminescu”.

Cei doi erau iubiți, au decedat în urma accidentului de motocicletă pe care l-au avut. Tânărul a fost transferat la spitalul din Baia Mare, iar tânăra la spitalul din Oradea, amândoi în stare grave. Niciunul nu a supraviețuit, din nefericire.

Polițiștii au găsit droguri în geanta tânărului care conducea motocicleta, fiind o amplă anchetă în desfășurare.

,,La data de 9 septembrie, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier pe strada Aurel Vlaicu din municipiul Satu Mare.

Din primele verificări efectuate la fața locului poliţiştii au constatat faptul că un tânăr de 20 de ani, din Satu Mare, în timp ce conducea o motocicletă ar fi intrat în coliziune cu un autoturism. În urma evenimentului a rezultat rănirea conducătorului motocicletei și a unei tinere, de 18 ani, pasageră pe motocicletă.

Ambilor conducători li s-au recoltat probe biologice, în vederea stabilirii unei eventuale alcoolemii. Verificările în cauză continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, au transmis reprezentanții IPJ Satu Mare, pentru PortalSM.

Citește și:

 

12 comentarii

  1. România reală Răspunde

    Au cauzat multă durere și s-au dus în și mai multă durere. După faptă și răsplată. Nu cred că i-a forțat cineva să care droguri la kilogram prin oraș. Plus o pată (dacă mai era cazul) pentrul colegiul în cauză. Mai țineți minte când am scris că acum 3-4 ani m-au abordat la intrarea într-un colegiu lângă poliție niște drogați că nu vreau să cumpăr de la ei???? Uite de unde era! Nu faceți din astea copiii că uite ce se întâmplă! “Felicitări” educație primite în familie! Iar acum durere și lacrimi. Dar probabil ei nu se simt vinovați cu nimic. Dacă le dădeați una peste cap poate și acum trăiau. Asta este.

  2. Sătana Răspunde

    În cazul băiatului, părinții sunt vinovați!
    Sper să nu mai aibă nici măcar o noapte liniștită în care să doarmă o oră, cât mai trăiesc! Să aibă conștiința încărcată cu faptul că plodul lor împărțea moartea unor persoane nevinovate!
    Iar lui îi doresc să ardă în iad și să nu-și găsească mântuire până la sfârșitul veacurilor!
    Fata biata, a fost amăgită de satana de băiat și a murit nevinovată! Cine îi consolează pe părinții ei? Cum pot fi consolați doi părinți cărora li se fură dreptul de a petrece la nunta copilului lor, de a-și strânge nepoțeii în brațe, din cauza unui împuțit de dealer de droguri???

  3. darwin Răspunde

    Selecție naturală. Și ca să nu uit nimeni nu este nemuritor. Băgați asta la cap dacă nu ați fost atenți la școală la ora de biologie când s-a predat asta. Dar am spus și atunci când a zburat ăla cu tot cu mașina în Someș la Băbășești dar văd că mai sunt neatenți printre ei. Deșteptul învață din greșeala altuia. Notați asta bine.

  4. vadimT Răspunde

    tot nu inteleg, ce au cautat politistii in rucsac? Asa se face la fiecare accident? NU. Inseamna ca au stiut ceva. Poate erau urmariti de cineva

    • 😱😱😱 Răspunde

      Nu cauți după acte de identitet ca să-l identifici că doar nu putea zice cine este, cum îl cheamă! Și te uiți printre efecte care apoi predai aparținătorilor. Dar pentru asta nu faci un inventar succint cu proces verbal, adică ce avea asupra sa? Tu auzi ce zici sau vorbește gura fără tine? Dar există și posibilitatea să fi fost cunoscut ca și cărăuș. 🤔 Indiferent, ce pot face acum? Îi fac dosar de trafic de droguri post mortem?

    • satmarean Răspunde

      Ba, cum te rabda pamantul asa prost?

  5. Erdei Andrei Răspunde

    Tatal meu , cand eram si eu in acea perioada de rebeliune din viata mea , mi-a zis scurt : pana traiesti la aceasta adresa , traiesti din banii mei , imbraci hainele cumparate din salariul meu si al mamei , consumi, si facturile le platesc eu ! Esti acasa la 9 seara , indiferent ca este scoala sau vacanta !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ce cautau tinerii la 6 dimineata in week end , daca nu chiar baiatul , ca poate lucra , dar fata , o scolara ????????? Alo parinti !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Toti parintii …………….!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    • 😱😱😱 Răspunde

      Și eu refuz să cred că nu se știa cu ce fel de … se cuplase fata. Că băiatul ca băiatul dar familia fetei de ce nu veghea. Că acum curg lacrimile de crocodil și ne dăm în spectacol că vai ce rău ne pare??? Rolul familiei este ca să prevină astfel de evenimente pe cât posibil. Repet, refuz să cred că aparținătorii nu aveau un minim de informații în această direcție. Aviz celorlalte amatoare de senzații tari. Că vedeți voi că asta nu e un joc pe calculator! Și de ce? Din bravadă, din prostie? 😰

    • Pamant Răspunde

      Nu era 6 dimineata

      Un accident de circulație s-a produs, sâmbătă după-masa, 9 septembrie, în municipiul Satu Mare.

      Accidentul a avut loc sâmbătă după-masa, în jurul orei 17.30, pe strada Aurel Vlaicu, în evenimentul rutier fiind implicat un motociclist.

  6. 3,14 Răspunde

    E foarte trist. Ca ea stia ce face el, nu stia, parintii trebuiau sa stie sau sa nu stie, sa se bage in seama peste alegerea fetei sau nu, e tardiv acum. Pacat ca doi copii cu toata viata inainte si-au luat adio de la tot ce conteaza, viata. Motocicleta nu e joc video. RIP

  7. Ionel Răspunde

    Dacă avea doar 20 de ani, înseamnă că nu avea dreptul la permis pentru motocicletă!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.