Ultima actualizare: azi, 19:37

Locale

FOTO. Impact violent între o motocicletă și o mașină, în Satu Mare. Două persoane la spital

Impact violent între o motocicletă și o mașină, în municipiul Satu Mare. Două persoane au ajuns la spital în urma accidentului ce s-a produs sâmbătă după-masa, 9 septembrie. 

Ce spune Poliția:

,,La data de 9 septembrie, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier pe strada Aurel Vlaicu din municipiul Satu Mare.

Din primele verificări efectuate la fața locului poliţiştii au constatat faptul că un tânăr de 20 de ani, din Satu Mare, în timp ce conducea o motocicletă ar fi intrat în coliziune cu un autoturism. În urma evenimentului a rezultat rănirea conducătorului motocicletei și a unei tinere, de 18 ani, pasageră pe motocicletă.

Ambilor conducători li s-au recoltat probe biologice, în vederea stabilirii unei eventuale alcoolemii. Verificările în cauză continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, au transmis reprezentanții IPJ Satu Mare, pentru PortalSM.

10 comentarii

  1. Mutu Ciclistu Răspunde

    Alt donator de organe…

    • Respectaipetoti Răspunde

      Gand la gand. Sa ajungi sa ai nevoie si sa stai la rand dupa organe! Nesimtitule!

      • @Respectaipetoti Răspunde

        Doar că vezi tu nimeni nu-i obligă să se dea în stambă în halul ăsta în afara de adrenalina din artere. Nimeni nu zice să nu facă dar dacă pun în pericol viața și integritatea corporală a celorlalți din trafic deja e altă mâncare de pește. Eu serios m-aș gândi în locul unora să se înființeze o pistă, un traseu ceva pentru ei unde se pot sui unul peste capul celuilalt. Dar atenție nu pe drumurile publice. Eu zic că ar fi o afacere cu bani serioși aici. Că cine are bani de din astea sigur are bani să plătească pentru acces. Și măcar ar fi cât de cât controlat și nu că te trezești zbang în față cu unul că îți taie calea și nici nu mai știi cum să-l mai eviți.
        O întrebare către tine. Dacă e să îi respectăm atunci îmi explici și mie ei ce greutăți întâmpină în a ne respecta pe noi ceilalți care nu dorim să murim înainte de vreme și dorim să ajungem întregi la destinație???? Deci ce vă împiedică în asta? Că poate vă poate ajuta omul.

  2. 😰😰😰 Răspunde

    Eu nu știu ce se întâmplă dar în ultima vremea e plin cu din ăștia pe șosele. Constatare proprie. Și am înțeles că doar căpșunarii s-au dus înapoi la lucru. 😱😲😰 Ne-am molipsit iremediabil de la ei?

  3. dodiq Răspunde

    merg ca la raliu pe strazi dupa care se incoloneaza cu banderole negre pe brat si cer respect in trafic

  4. @Respectaipetoti Răspunde

    Tânărul conducător al motocicletei care a intrat în autovehicul a decedat iar pasagera este în stare critică. Merită să vă grăbiți oameni buni în halul ăsta? Vă credeți nemuritori? No uite că nu e chiar așa. Sau a vrut să copieze accidentul din Bali?

    • Mooie Răspunde

      Dobitocul de motociclist era un jegos de traficant de droguri! Dumnezeu l-a pedepsit!
      Fata își merită soarta, dacă s-a înhăitat cu un jeg de genul ăsta!
      Pentru mooiștii de motocicliști, învățați să respectați regulile de circulație, sau veți sfârși toți așa ca jegul ăsta!

      • Respectaipetoti Răspunde

        Muista a fost mata. Pacat ca nu te-a inghitit la vremea cand te-a conceput!

        • Gheorghe Răspunde

          @Iarasi. Tu ingrijeste-te si incearca sa respecti pe celalalt ca in afara de cel de sus nimeni nu este purtatorul adevarului absolut. Tu de fiecare data cand cineva nu e de acord cu tine incepi sa injuri. De aici rezulta ca tu habar nu ai cine ti-a fost mama ca nu te-a educat nimeni ce este voie si ce nu. Faptul ca tu asa de la sine putere iti permiti aia nu inseamna ca este comportament civilizat. Dimpotriva.

  5. darwin Răspunde

    Auzi tu @Respectapetoti! Ne explici și nouă te rog ce fel de respect trebuie să acordăm motociclistului sinucigaș că am înțeles că avea 450 grame de metamfetamină și de cannabis în rucsac???? Deci auzim ceva?????

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.