Ultima actualizare: ieri, 20:55

Locale

FOTO. Accident grav în municipiul Satu Mare. SMURD-ul, la fața locului

ACTUALIZARE. Doi tineri au ajuns la spital, după ce au intrat cu motocicleta într-o mașină, în municipiul Satu Mare.

Ce spune Poliția:

,,La data de 9 septembrie, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier pe strada Aurel Vlaicu din municipiul Satu Mare.

Din primele verificări efectuate la fața locului poliţiştii au constatat faptul că un tânăr de 20 de ani, din Satu Mare, în timp ce conducea o motocicletă ar fi intrat în coliziune cu un autoturism. În urma evenimentului a rezultat rănirea conducătorului motocicletei și a unei tinere, de 18 ani, pasageră pe motocicletă.

Ambilor conducători li s-au recoltat probe biologice, în vederea stabilirii unei eventuale alcoolemii. Verificările în cauză continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, au transmis reprezentanții IPJ Satu Mare, pentru PortalSM.

Știrea inițială:

Un accident de circulație s-a produs, sâmbătă după-masa, 9 septembrie, în municipiul Satu Mare.

Accidentul a avut loc sâmbătă după-masa, în jurul orei 17.30, pe strada Aurel Vlaicu, în evenimentul rutier fiind implicat un motociclist.

La fața locului a ajuns de urgență o ambulanță SMURD.

7 comentarii

  1. Noah Eagel și Beaggle Bike Riders Răspunde

    Ce ai facut Dorele..🙋‍♂️🙏😪🤣..te-ai trântit de asfalt..🤔..nu TE-AU VĂZUT ȘOFERI..🤣😅….băieți hai la donat sânge..😪..organe dar mai ales CREIER..🤣😅..cretini pe 2 roți

    • Respectpentrutoti Răspunde

      Gand la gand. Sa ajungi tu sa ai nevoie de organe si sa nu primesti!
      Pacat ca mama ta nu te-a inghitit!

      • @Respectaipetoti Răspunde

        Faptul că tu ești tânăr și te crezi nemuritor nu îți dă dreptul de a pune în pericol viața și sănătatea celorlalți din trafic. Deci mai pe românește nu te aștepta la respect dacă tu la rândul tău nu dai respect. Dar cu logica ta în curând vom citi tot la rubrica asta depsre tine. Nu mă înțelege greșit. Nu îți doresc dar majoritatea dintre voi își caută cu lumânarea. Și când se întâlnesc doi berbeci cam asta se întâmplă. Because caroseria mașinii totuși este o țâră mai tare decât cascheta. Asta refuzați să înțelegeți.

      • Mooie Răspunde

        Mooie ție! Învață să respecți regulile de circulație și nu te mai băga în fața mașinilor, că o pățești!

    • Respectpentrutoti Răspunde

      @Noah Eagel și Beaggle Bike Riders
      @Mooie
      Va rog nu va mai copulati! Opriti perpetuarea de prosti!
      Stiati ca masina de care sa lovit a intors prin loc nepermis? Linie dubla continua!

      • Mooie Răspunde

        Mă, cum o cheamă pe mă-ta, că io la tinerețe am cam împrăștiat sămânța pe unde am apucat, de prost și necopt ce eram, si la cât ești de prost, nu se știe niciodată …
        Oricum, sunt mai mari șansele s-o fi tras pe mă-ta în tinerețe, decât să ajungi tu la vârsta mea!

      • 😱😱😱 Răspunde

        Auzi tu atoate știutorule! Dacă este așa tu cum explici atunci că mașina implicată în accident și care s-ar fi întors pe linie dublă continuă are tocmai spatele distrus și nu partea laterală (partea stângă în speță)? Că dacă e așa cum zici prin dinamica mișcării nu prea se poate. Înțelegi? Că dacă îți taie calea sigur nu spatele se lovește. Că nu are cum. Sau mergea cu spatele în contrasens mașina? 🤔

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.