Ultima actualizare: azi, 08:03

Locale

FOTO. Bancă smulsă din pământ în parcul din Micro 17! Locuitorii din zonă, revoltați

ACTUALIZARE. Banca smulsă din parcul UFO a fost așezată pe poziții și fixată la loc.

O bancă din parcul UFO din cartierul Micro 17 a fost smulsă din pământ. Locuitorii din zona respectivă spun că gestul a fost făcut de „tinerii cu prea multă energie” care frecventează parcul.

Pe lângă distrugerile ocazionale, cei care frecventează parcul lasă în urma lor și o mizerie de nedescris. Ambalaje de chipsuri, pizza, dar, în special, flacoane de suc sau bere pot fi găsite dimineața în parc.

Dacă pe timpul zilei, parcul este liniștit, odată cu lăsarea serii, se adună diverse grupuri pentru a petrece timp în aer liber. Nemulțumirea locuitorilor din zonă este, însă, mizeria care rămâne în urmă, dar și distrugerile, precum cea cu banca smulsă.

 

 

5 comentarii

  1. C4s Răspunde

    Acuma, nici aia nu pare banca fixata…

  2. 🤔😱🥴😰🙃 Răspunde

    Vai-vai! În loc să ne împacientăm nu mai bine fixăm banca cum trebuie? Adică cu un beton zdravăn ambele picioare deodată (și pe o parte și pe cealaltă)? Apoi mai punem și pe gardienii publici (intenționat nu i-am numit militzie locală pentru că sunt foarte departe de asta) ca să-și facă treaba mai des? Poate îi prind? Că așa că nimeni nu e pe stradă ce îi împiedică? Că e pustiu deja și seara, nu vezi țipenie de organ. Atunci noaptea!?!?Plus primăria ar trebui să aibă echipă pentru astfel de intervenții/reparații curente. Și în vest se întâmplă așa ceva nu sunt cu nimic mai grozavi dar ei nu așteaptă să vină altul să repare. Și fiți siguri acolo una-două se sună la 112 când aude careva locatar acțiunea în desfășurare. Noi ne ascundem după perdea.

  3. cetatean platitor de taxe Răspunde

    Dar n ar fi mai eficient sa le taiem mainile la cativa vandali? Sunt sigur ca n ar mai trebui fixate cum vor unii in tone de beton….si nici pazite parcurile nonstop!

  4. roco Răspunde

    Vai.vai….daca am evalua o si noi pe muma ta in categoria boarfe cum ar? Banuiesc ca mandru….

    • 🤔😱🥴😰🙃 Răspunde

      Am asistat la momentul artistic în care muncitorul în trei schimburi de la Drexi se crede mare deștept. Dă anunț pe olx că poate așa îți găsești pe mă-ta! Idiot sătmărean ce ești. Ce ți-aș pune banca în cap de te-aș prinde că l-ai smuls din loc. Vezi să nu calci în balega ta când te scoli.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.