Ultima actualizare: azi, 12:25

Locale

FOTO&VIDEO. Satele Unite ale Sătmarului! Creștinii au pornit cu caii și căruțele în pelerinaj

A început cea de-a doua ediție a Satelor Unite ale Sătmarului, eveniment care aduce laolaltă creștinii și patrioți români. Participanții pornesc, în câteva momente, cu caii și căruțele de la Mănăstirea “Acoperământul Maicii Domnului” din localitatea Lunca Potăului.

Destinația finală a pelerinajului este  Mănăstirea “Izvorul Tămăduirii” din localitatea Măriuș, comuna Valea Vinului, unde participanții vor ajunge în data de 24 septembrie. Pe traseu, aceștia vor opri în mai multe localități pentru a face un popas și pentru a se întâlni cu localnicii

,,Simbolistica acestui pelerinaj este aceea de a ne uni pe toți în jurul ideii iubirii de credință și de neam. Sătmărenii sunt invitați să se bucure împreună și să cinstească așa cum se cuvine valorile noastre strămoșești, cele care prin dârzenie și credință, ne-au dat puterea de a rezista și de-a învinge”, transmit organizatorii.

La începutul evenimentului, au întins cu toții un drapel uriaș, după care organizatorii au luat cuvântul. Înainte de a porni la drum, Adrian Cozma împreună cu alți primari participanți au plantat un copac.

72 comentarii

  1. FARISEI Răspunde

    Fapte nu vorbe
    PDListii acum sunt mari PNListi.
    Luați-l pe Johannis și plecați toți în Austria
    Mai mari farisei, ipocriți, MINCINOȘI ca voi nu am mai vazut
    10% la alegerile viitoare
    A-ți DEZAMĂGIT electoratul

  2. Aspi Rina Răspunde

    Mda…”Dumitru Buzatu” scrie pe toate fruntile politicienilor din Romania !!DJ 193 Satu Mare -Ardusat arata ca in evul mediu in timp ce maramuresenii au reusit sa-si modernizeze diferenta de sosea de la Ardusat pana in Baia Mare.Asta ar trebui sa ne arate Cozma ca e in stare,nu plimbatul calare sau in carute.

  3. Vrigil Răspunde

    Beny Kira merge cu limuzina?

  4. wow Răspunde

    Nooc ca au ramas carutele de la austrieci,numa straful este local ..si cosma…hai multe poze …..fariseilor…

    • Decebalus per Scorillo și dacii liberi Răspunde

      Că de aia ziceam că e mare frustrarea că numai se tot afișează ca și grofii pe vremuri. Exact același comportament, dar cu ce folos? De restul uită cu desăvarșire. În altă ordine de idei un lucru tot nu pricep. Anul trecut, deci prima dată în acest obiecei multimilenar (că până acum nu le-a trecut prin cap, deh nu era cineva deputat) erau satele unite ale Sătmarului și Maramureșului și se tot întâlneau oamenii la Kreisgrenze/County border, așa mai pe românește. Iar acuma brusc după doar un singur an se face doar la noi. S-au supărat maramoroșenii? Apoi să nu mai povestesc că anul trecut a fost de august, fix cu o lună mai devreme. Apoi cum vrei să faci tradiție dacă tu singur nu respecți niște chestii elementare? La anul va fi de Paște? 🤔🥴😲😱

      • Oki Răspunde

        Bai magyar balfasz frustrarea ta e maxima. Suge o ceapa si fa-te vant, bai limbric covins. Dacia e Romania, a fost , va fi…voi tot in gazda da obraznici, ca asa e veneticul ca sa nu zic b00zg0r, no vagad ye balfasz?

        • Decebalus per Scorillo și dacii liberi Răspunde

          Ești un idiot și nu ai priceput nimic din ce am scris. Probabil totul se datorează faptului că ai comentat cu vreo 10 deți de vodkă la bord. Și ca să știi sunt român dar asta nu înseamnă că aplaud fără să judec orice le răsare în cap. Aici totul se rezumă la hai să ne băgăm în seamă și hai să cheltuim dacă se poate cu gălăgie niște bani. Că poate mai pescuim niște voturi.

          • Ion

            Bai Decsika,
            După topica frazei ești roman neaoș‼️😂😂😂
            Cum poți fi totuși atât de prost încât sa crezi ca oarecine ar putea crede ca ești roman⁉️⁉️⁉️

          • Decebalus per Scorillo și dacii liberi

            Tu ai o problemă destul de serioasă. Cu aia ar trebui să te preocupi dar grabnic. Topică auzi acolo. Paranoia se chemă. Nici nu m-ar interesa defel dacă nu te-ai ocupa intens cu propagarea ideilor tale idioate. Dar cum treci granița pomenești că schimb placa și zâmbești! Așa este Topică?

  5. Dacbulibas Răspunde

    Speram ca anu acesta, secretarul de stat Valer Cristian Beseni nu va baga în buzunar banii strânși de la sponsori

  6. Gicu Răspunde

    Eu nu stiu de ce nu au numit evenimentul “Satele unite ale PNL-ului”
    Numai Primari PNL si membri de partid PNL prezenti!
    Mergeti ma acasa nu mai blocati traficul degeaba!
    Pariu fac ca dupa alegerile de anul viitor nu va mai exista niciun sat unit!
    Stima!

    • Decebalus per Scorillo și dacii liberi Răspunde

      Puteau trece pe poid la Pomi și făceau economie. Plus nu umpleau toty traseul și inclusiv în municipiu cu bălegar de cal. probabil în concepția lor este ceva normal. Dar dacă făceau asta ungurii urla deputatul că lipițanii hunguri fac per floasterul rrromânesc. Că atâta știe numai să facă. Votați-l la anul. Că asta este schema. Apoi să vedeți ce va fi. Vai de capul lui!

  7. Mae Răspunde

    Frumos de tot !!!!! Nu toți drogații care cîntă în. grădina romei,și pe lînga turnul pompierilor !!!!!!! Bravo Adi !!!!! Evenimente frumoase !!!!! Politic nu politic dar e frumos și plăcut sa veizi !!!!!

  8. Duster Răspunde

    Frumos.
    Am antalnit coloana în Martinesti, se îndreptau spre SM.
    Felicitări pentru parcipanti și organizatori 👍

    • Decebalus per Scorillo și dacii liberi Răspunde

      Khm, “antalnit”, alt analfabet și tu. Păi tocmai vouă vi se toarnă zeama asta sterilă că vouă vă trebuie! Restul toate sunt în regulă.☹

      • Duster Răspunde

        Te rog sa nu analizezi ortografia
        Da, scuze, e greșit
        Eu doat mi-am publicat impresia.
        Te bagi în seama degeaba
        Hai lasă oamenii sa se bucure de ceva frumos

        • Decebalus per Scorillo și dacii liberi Răspunde

          Denotă nivelul tău de cultură. Doar atât. Și faptul că încă nu ai aflat că dacă scrii ceva în spațiul public verifici ca să fie corect scris pentru că altfel singur de descalifici. Adevărul în cazul tău este că nici nu îți dai seama unde ai greșit. Și din aceea clipă totul este mai mult decât trist.

          • Ion

            Bai DECICA, lasă corectura in seama celor care se pricep, nici tu nu ai finalizat alfabetizarea…🤣🤣🤣 “ …SI DIN ACEEA CLIPA…” ⁉️⁉️⁉️ Pe bune???
            Deci: stai jos tatikam si ciocu’ mic!!!

          • Decebalus per Scorillo și dacii liberi

            Tatikam ești prost grămadă. probabil sunteți una și aceeași persoană. Nu știu unde vezi tu greșeală la mine dar că ce am sesizat eu este greșeală de clasă elementară. No cam asta vă/âți este nivelul. Așa că stai jos și taci până nu capeți cu liniarul peste palmă. Consideră-te descalificat singur. Dacă ești mândru rtomân atunci îngrijește-te și scrie corect! Că dacă TU nu scrii corect ce așteptări poți avea de la alții? Pricepuși puiucule?

  9. satmarean Răspunde

    Tocmai au trecut in Carpat 2, ar trebui sa vina si sa curete SUPOZITORUL de COZMA sa spele toata strada pe care au trecut ca Cai si-au facut treaba (voi fi curios cand vor veni sa spele strada)
    Astai civilizatie in secolul 21 Tarani nesimtit infrunte cu COZMA, unde vezi asa ceva intr-un Oras civilizat din Tara ( in Oradea precis nu vezi asa ceva, daca tot vine cu exemple supozitorul ) acolo precis nu este permis asa ceva. BUH BUH BUH BUH rusine rusine.

    • Mae Răspunde

      Vreau să-l informez pe sănmartean (boul care nu este civilizat si sai spun )ca wiena e plină de trăsuri de cai care te plimbă si e plin de caca de cai prin centru si nu e nimic ecxagerat !!!!!

      • satmarean Răspunde

        Acest lucru nu cred ca in Viena se caca cai prn centru.( poate in Wiena ta Mae) pt. ca deja in Sovata daca ai fi trecut ai fi vazut ca deja si acolo au caii in fata trăsuri un gen de scutec… deci nu cred ca in Viena nu exista asa ceva. Deci Mae trebuie sa te mai documentez un pic….

        • Mae Răspunde

          Am trăit acolo ! )adică am făcut studiile acolo )aveau acele sacoșe ptr bălegar dar 90% casei pe jos !!!! Și acuma tot așa funcționează ! Z.

        • Decebalus per Scorillo și dacii liberi Răspunde

          @satmarean. Ba să știi că așa este. Singura omisiune (cred intenționată) este că acolo se curăță periodic după ei. Diferență mai este că acolo au fost reintroduse în transportul public pentru că fac parte din istoria locului și turiștii solicitau. Cum sunt gondolele în Veneția. Aici inventăm trasee din astea de întâlnire între fii marelui sat doar de dragul să ne dăm în spectacol pentru cineva. Mă gândesc că la fel va fi și aici și se va curăța după ei. Sau nu???? Am așa o curiozitate în mine și abia aștept anul 2025. Sunt curios ca după alegerile din 2024 cât va mai ține acest obicei milenar de doar doi ani.
          PS. Eu sunt de școală veche și un lucru știu sigur. Că părinții mei mi-au băgat bine în cap că nu fă ceva ce provoacă deranj mare la celălalt. Acum că alții nu au avut norocul să fie crescuți de părinți e altă treabă.

          • Ion

            Bai Decica, toată așa zisa “cultura” pe care pretinzi (doar pretinzi, sa fim înțeleși) ca o ai, acum “ igazan baszhatod”🤣😂🤣
            Atenție:
            1. In contextul dat corect este “din acea clipa” nu cum scrii tu “ din aceea clipa”- deci ești prost.
            2. Corect: “ îți“ NU “ati”; la începutul și sfârșitul cuvântului se scrie cu “î” din “i”;deci esti și mai prost.
            3. Ca sa nu mai vorbim despre dezacorduri și alte “ perle”; deci ești prost de tot.
            Dacă nu ma crezi întreabă un prieten…
            ( dacă ai) sau pe cel/cea care ti-a dat nota de trecere la limba romana.
            Concluzia Decica, este ca ești analfabet cu aere de “high society” și maniere suburbane…
            Eforturile familiei tale ( pe care le invoci intr-un alt comentariu imbecil) nu au roade nici in ce privește instrucția școlară si nici in ce privește bunele maniere, educația in general.
            Și mai ești si prăfuit de vremuri.🤣🤣🤣
            Bagă cu Xanax , poate te ajuta sa te liniștești.

          • Decebalus per Scorillo și dacii liberi

            Mai agramat ca tine rar găsești. Mulțumesc că ne-ai demonstrat. În rest bagă tu Xanax în tina sau ce vrei că se pare ești în sevraj. Să nu cumva să crezi p@lică că nu știu care sunt celelalte nume pe care tot tu le folosești. Așa de idiot ești că te trădezi singur. Te pretinzi tu de high society dar te trădează vocabularul sub orice critică. Eu nu am pretins că aș face sau aș dori să fac parte din high society. Pur și simplu atâta vreme cât de acest trib aparțin specimene care îmi provoacă indigestie atunci mai bine prefer să rămân la distanță de ei. Știi ce este cel mai caraghios lucru? Că în timp se demonstrează cam de fiecare dată că am avut dreptate. Să știi că nu îmi face plăcere. În paranteză observațiile tale sunt de-a dreptul idioate ca să nu spun greșite. Iar multe dintre ele chiar neadevărate. Ia-ți niște ochelari ca lumea că ăștia de cai îți obturează câmpul vizual. Și acum marș du-te la nani că mâine trebuie să dai raportul la prima oră despre vitejiile tale digitale din weekend.

          • Decebalus per Scorillo și dacii liberi

            Mii de scuze că nu ți-am citat din textele nemuritoare ale lui Florin Salam sau Adi de la Vâlcea. Mea culpa. Asta ca să mă cobor la nivelul tău de ‘telectual ce ești mătăluță. Familia cum te suportă?

  10. Tabu Răspunde

    RUMÂNIE s. (IST.) iobăgie, șerbie, vecinătate, vecinie, (livr.) servitute, (rar) servaj. (Starea de dependență a țăranului s-a numit „iobăgie” în Transilvania, ~ în Țara Românească și „vecinie” în Moldova.)

  11. Carcotas Răspunde

    Numai stagiul militar obligatoriu mai poate repara ideea de patriotism. Deși…Nu e sigur.

    • Decebalus per Scorillo și dacii liberi Răspunde

      Ăștia ar rezolva și aia cu ceva scutiri medicale. Majoritatea gălăgioșilor fii sigur că ar fi primii la o adică la o fugă sănătoasă. Deocamdată instinctul de turmă le îndeamnă. Nimic mai mult. Iar asta nu este deloc motiv de mândrie. 😰

  12. Altu Răspunde

    Ungurii ăștia sunt nesimțiți rău. Când sunt zilele partium,sau când ziua Ungariei se sărbătorește în Satu Mare, toți laudă primarul,udmr-ul,etc. Dacă românii organizează ceva cu tentă patriotică sunt proști, țărani, inculți și alte urări de bine. Și tot românii sunt șovini și răi. Dacă ar fi zona asta parte din Ungaria, românii ar vorbi românește doar în casă în rest ar fi interzis. Știe toată lumea cum au fost tratați românii până în 1918 și în al doilea război mondial de către unguri

  13. gogu Răspunde

    La comentarii pe portal poti sa comentezi ce vrei acoperit de un nickname sau o adresa de mail aiurea. Pe facebook sau instagram, mai greu, mai ales ca sunt oameni pe care i-i cunosc.

    • Altu Răspunde

      Da,Gogu,dar aici se vede ce gândesc oamenii cu adevărat. Cum ai zis și tu,pe Facebook îi cunoaște lumea și își mai înghit flegma

    • gogu Răspunde

      Așa fac și eu și încerc să insinuez și să citesc și printre rânduri. Mai ales printre rânduri. peste tot văd elemente subversive. Oare vodka consumată în exces este de vină?

  14. Tabu Răspunde

    Adisor ce ai primit de la mamica Ildikó ca ai trecut calare in fata casei?

    • sătmărean Răspunde

      Propun ca Ildikó să meargă și să adune kk-tul cailor de pe traseu…

      • Alt satmarean Răspunde

        Cele mai multe voturi pentru a strânge kk-tul cailor de pe traseu le-a întrunit mamica ta; deci o poți lansa in activitate și pentru succes garantat o poți însoți cu tot neamul tău.
        Oricum nu sunteți buni la altceva.
        Va dotați cu matura, făraș și pubela.🤪

    • Duster Răspunde

      Ești un avorton frustrat și pus pe scandal… ai tras ceva pe nas intre doa comentarii ca doar asa prinzi curaj și ai inspiratie
      Ai ansusit un nume care nu știi ce înseamnă (tu ești fiul ploii)
      Ești o rușine pentru această societate.,esti a potrivita tuturor
      Te dai mare deștept dar esti un retard și ataci toate comentariile de bun simț
      Mulțumesc @Ion pentru susținere 👍

      • Decebalus per Scorillo și dacii liberi Răspunde

        Numai mă repet “ansusit”???? Tu la care școală generală ai excelat prin absențe nemotivate. Că din ce se pare la tine nu e un accident ci e ceva sistemic. Continui să ne măcelărești mândrule limba maternă? Nu-ți crapă herbakul? Nu-ți dai seama cât de penibil ești? Degeaba ai tu susținere că susținerea asta vine de la partenerul de pahar. Așa că eu nu m-aș mândri. Îl faci pe Iohannis fericit cu proiectul său din start avortat, aia cu România educată.

        • Duster Răspunde

          Da de acord ca mai omit semne de ortografie dar totuși am în spate 18 ani de școală și mulțumesc lui Dumnezeu
          Ma consider un roman (sătmărean) realizat
          Tu? ești un frustrat și pus mereu pe scandal
          Hai PA dispari….. jegule

          • Decebalus per Scorillo și dacii liberi

            Nu e vorba de semn de ortografie! Nu știu unde ai făcut tu școala dar că ești pulbere la limba maternă și aia este sigur. Probabil mama aducea ouă, brânză și clisă ca să treci. Eventual tac-tu a vopsit-zugrăvit tt ce trebuia pro bono, poate a și săpat niște grădini. La tine se repetă greșeală deci consider că sunt posibile două situații.
            1. Chiar ești așa analfabet și crezi că scrii corect dar faci greșeli foarte-foarte mari.
            2. Te prefaci că ești prost și încerci să manipulezi. Nici una din situațiile astea nu îți face cinste.
            Deci repet ce ai tu cu limba lui Decebal și al lui Traian?????

        • Ion Răspunde

          Bai Decsika, tu vorbești care scrii “âti” in loc de “îți”…
          Ai o problema cu alcoolul Decsika, ai fost abuzat in copilărie, sau ești consumator înrăit?
          De unde lait motivul acesta obsedant al alcoolului ,la tine, exprimat in diferite forme: “partenerul de pahar”, “ai comentat cu vreo 10 deți de vodka la bord”, “ amestecată” ???
          By the way, românule Decsika, in ce limba este cuvântul “deți”, si ce inseamna?
          Nu te mai întreb despre topica deoarece am văzut ca nu stii nimic, apropo de vasta cultura de care cu insistenta prosteasca faci parada…
          Un Xanax ar merita sa încerci… rau nu-ți poate face…Daca îl mai combini si cu un shot poate, poate te liniștești…

          • Decebalus per Scorillo și dacii liberi

            Pe lângă că ești prost și nesimțit ești și analfabet funcțional care nci măcare nu reușește să citească și să înțeleagă un text în limba maternă. Hai să-ți fac un copy-paste (frumos zis și românește.
            Deci, mă citez “….nu îți face cinste….” Așa că nu știu unde ai citit tu “âți”. Singur te-ai făcut kăkăniu. Tot zic să te potolești @Duster dar tu nu și nu! Este mai mult decât penibil ce produci aici pe post de comentarii. Dar ca să vezi tu ești majoritar. Țara este plină cu inculți ca și tine care pe deasupra se cred cu toții intelectuali elevați că doar au diplomă (drept cumpărată, dar tot diplomă se cheamă).

          • Ion ( pentru@ Decebalus…)

            Bai Decsi bai!!!
            Decsika, tu esti rupt de realitate sau esti doar mincinos?
            Spui ca nu ai scris “âți”⁉️🤣🤣🤣

          • Decebalus per Scorillo și dacii liberi

            Nu-mi poți arăta. Așa că ciocul mic și joc de glezne. În schimb despre tine multe se pot afirma. În primul rând semnele clare de sevraj. Măcar taci odată. Și eu pot spune destule despre tine fără să probez așa cum procedezi tu.

          • Ion ( pentru același @Decebalus… zis Decsika)

            Bai Decsika bai!
            Ce bărbat esti tu,bai Decsika⁉️Vrei probe⁉️
            Ia vezi comentariul pe care l-ai scris ca răspuns la constatarea ca nu ți-ai terminat alfabetizarea si nu esti tu in măsura sa faci corecturi, mai exact comentariul nr.24 (‼️‼️).
            Scrii negru pe alb “ no cam asta va/âți este nivelul”😂😂😂
            Ai reușit sa identifici unde ai dat (a câta oară) cu mucii in fasole…iată, Decsika, “quod erat demonstrandum”…
            Ca sa nu te întreb daca te-ai luminat cum e cu “acea” si “aceea”🤣🤣🤣
            Si sa nu insist sa spui ce înseamnă cuvântul “deți”, deoarece in DEX-ul invocat de tine în iuresul elucubrațiilor scrise azi nu figurează un astfel de cuvânt…
            Așadar, 🤫
            Si nu uita de Xanax…bagă mare Decsika!
            Prostia nu ți-o tratează dar te-ar putea ajuta sa te liniștești.

      • Duster Răspunde

        Apropo
        Este un răspuns adresat lui Decebalus…. șamd fiul ploii

  15. Loop Răspunde

    ACUM E PROBLEMĂ IMBECILILOR CĂ SE MERGE PRIN ORAȘ CU CĂRUȚELE CU CAI??? DAR DE 15 MARTIE CÂND MERG HUDEMERISTI CALARE VĂ CONVINE IDIOȚILOR!!!

  16. Duster Răspunde

    Corect
    Foarte bine punctat
    @Loop felicitări, esti un om cu capul pe umeri
    Respect.

    • Măi muncosule care furi de la tarabe de ziua orașului Răspunde

      Data viitoare chiar dacă îți provoacă indigestie îți recomand să urmărești ce se întâmplă după eveniment. Așa cum ai pretenția ca ungurii să te aplaude în marea ta toleranță du-te și tu și vezi cum se procedează. Că ești pe lângă rău de tot. După ce te documentezi sunt foarte curios ce vei observa.

      • Duster Răspunde

        Mulțumesc
        Am o vârstă și ceva ani de școală în spate
        Asa ca o sa trec cu vederea comentariul

        • Măi muncosule care furi de la tarabe de ziua orașului Răspunde

          Singurul aspect este că nu se cunoaște. Nu știu ce școală poți avea dacă faci așa greșeli gramaticale elementare.

          • Duster

            Comentariile referitoare la articol sunt esențiale
            Nu cred ca are rost sa ne legam de gramatica
            E.x.conationali care își exprima punctul de vedere cu toate ca ortografia nu este tocmai corecta
            Dar nu jicnesc pe nimeni
            Iar cu pregătirea mea nu mai comenta
            Nu ma interesează cine ce pregătire are care comentează la articol
            Asa ca fii corect și fa un pas în spate….. retrage-te în gloria ta.
            Mulțumesc pentru înțelegere

          • Decebalus per Scorillo și dacii liberi

            Iarăși “jicnesc”. Off. Eu chiar nu pricep unde ți-ai făcut școala că nu se cunoaște. Ți-aș recomanda ca în schimb mai bine tu să te retragi de la a mai comenta. Sau știi ce? Există posibilitatea ca să cauți pe “goagăl” cum se scrie un cuvânt sau o expresie în mod corect. E o noutate pentru tine, nu? De DEX ai auzit? Să știi că nu e înjurătură. Asta a fost un sfat mai mult decât prietenesc.
            PS. Suspectez și am dovezi destul de concludente că ești un ungur sau un român dintr-o familie mixtă care vrea să trombonescă lumea, să lungească comentariile astea ca să fie cât mai multe. Eu zic să iei o pauză că deja ce e mult e mult. Pa.

        • Decebalus per Scorillo și dacii liberi Răspunde

          🤣😂😅😆. Ce să zic. Ești glumeț astăzi. Profei tale de română cred că îi este rușine.

          • Duster

            Nu cred
            Nu este locul unde sa facem critici gramaticale
            Fiecare asa cum poate exprima părerea despre articol
            Dar asta e……. cauți cearta din orice
            Hai Pa…. o zi liniștită

          • Decebalus per Scorillo și dacii liberi

            Ba sunt sigur că așa este pentru că faci niște greșeli (și în mod repetat) de copil idiot de clasa a 4-a care în loc de școală a umblat cu vaca la păscut. Dacă ți se tot spune și tu tot nu te sesizezi înseamnă că ai și probleme la cap. Vezi că ce am spus de fiecare dată așa și este deci tu ai greșit. Dacă te respecți verifică-ți textul înainte de a apăsa pe ENTER. Atât. Ce crezi că la mine de ce nu găsești astfel de lucruri? Crezi că eu câteodată nu mai sar din cauza vitezei peste o literă?

          • Duster

            Sunt roman 100%
            Nu caut cearta și nici să,” jignesc,, pe nimeni
            Tu poți sa te abții?
            Nu cred, este modul tău sa te simți satisfăcut prn a înjosit persoane pe care nici nu le cunoști

          • Decebalus per Scorillo și dacii liberi

            @Duster, nu sunt fericit. Vezi că iarăși ai făcut o greșeală grosolană. Tu te-ai legat de mine și nu invers. Așa s-au petrecut lucrurile. Acceptă că nu suntem cu toții de aceeași părere. Știi cum se mai cheamă asta? Dacă procedai așa nu căpătai de la mine. Te rog frumos verifică-ți textele pe care le vrei a le posta. Nu e mare lucru. Crezi că eu nu procedez așa dacă nu sunt sigur? E vorba de imaginea ta. Dar dacă pe tine acest aspect nu te deranjează apoi să nu te superi când ești tras în mod repetat de mânecă. Pa.

          • Duster

            Repet.,nu consider important ortografia
            Dar ai dreptate.,sunt lacune pe ici pe colo
            Dar vezi în comentarii ca eu nu ma – am legat de tine
            Tu ai făcut – o
            Las totul pe seama celor care apreciază sau nu manifestarea din articol
            DA SAU IGEN
            NU sau NEM
            O seara plăcută va doresc.

  17. M Răspunde

    Partial@all:Vreti să petreci o după amiază cu surprize, cu eventuale indigestii etc?Citește unele comentarii de pe portal!Execrabil…unguri dementi,români ce-i copiază …!!!Ati transformat un eveniment ce se vroia cultural, românesc,neândreptat împotriva nimănui ,intr-o șuetă la un bar de cartier…
    Pe Facebook am citit un comentariu aiuritor:’’vezi ce comentezi ,te cunosc, voi însemna locuință ta”
    Chiar am inebunit?
    Gil Pietrar,nu șterge comentariul meu!Mai bine pune piedica analfabetismului,antiromânismului și prostiei vulgare!

    • 😱😱😱 Răspunde

      Ai găsit încă un nick? Ai zis că nu mai folosești pe celelalte dar tot te tradează știi tu ce. Tu ești cel mai anti, strici mai mult decât îți închipui. Și te rog sesizează și aia că cine umblă cu avertizări. În cazul de față este important.

  18. Romanca din Satu Mare Răspunde

    Lăsând deoparte culoarea politica, a fost un eveniment frumos care ne-a amintit de traiul neamului romanesc. Un eveniment cu oamenii frumosi,căruțe și cai frumoși. Nu știu dacă si-a atins obiectivul dar mulți romani au privit cu emoție trecerea convoiului. Felicitări organizatorilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.