Ultima actualizare: azi, 10:44

Locale

Magazin din județul Satu Mare, amendat cu 10.000 de lei. Ce nereguli s-au găsit

Magazin din județul Satu Mare, amendat cu 10.000 de lei. Inspectorii DSVSA au găsit mai multe nereguli.

Inspectorii Direcției Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor (DSVSA) Satu Mare au realizat, în perioada 22 – 28 septembrie, 91 acțiuni de control. Verificările au vizat: unități de abatorizare, unități de procesare carne și lapte, unități catering depozite alimentare, hipermarketuri, supermarketuri, piețe agroalimentare, centre de colectare a laptelui materie primă, automate de lapte, unități alimentație publică, baruri, brutării, laboratoare de cofetărie, magazine alimentare și de legume fructe, piețe agro-alimentare.

În urma acestor controale au fost aplicate 6 sancțiuni contravenționale, din care – 1 amendă contravențională în valoare de 10.000 lei, pentru 1 magazin alimentar, din localitatea Tășnad – 1 – pentru nerespectarea normelor stabilite de Autoritatea Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor privind întreținerea spațiilor de prelucrare, depozitare și de valorificare a produselor alimentare, precum și pentru nerespectarea condițiilor de depozitare a produselor alimentare, dar și 5 avertismente pentru 5 producători particulari, de legume fructe din piețele agro-alimentare din Satu Mare, – pentru manipularea necorespunzătoare a produselor aduse în piață, pentru comercializare.

DSVSA Satu Mare va continua acțiunea de verificare a unităților de alimentație publica și a unităților care desfac produse alimentare de origine animală și non animală de pe raza localităților județului, precum și a pensiunilor de pe raza județului. Acțiunea va cuprinde și restaurantele și sălile de evenimente, care mai organizează în perioadă următoare nunți, boteze, precum și alte evenimente, pentru a preîntâmpina apariția unor episoade nedorite.

Menționăm faptul că Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor NU a comunicat denumirea unităților sancționate.

4 comentarii

  1. H&R Răspunde

    De ce nu au comunicat? Că-s niște șobolani ordinari, care se ascund când ar trebui să iasă la lumină!

    • 🤔🤔🤔 Răspunde

      Ce interesant că săptămâna trecută în cazul acelei patiserii amărâte numai numârul de telefon nu au dat că în rest tot, cu poze frumos documentat, nu???? Mă gândesc că toate astea se întâmplă pur accidental. 😨😱😲🥴 Chiar ne credeți câștigați la loz în plic? Că dacă e așa omul începe să se gândească la treburi mai puțin ortodoxe. Adică la unii da la alții ba????? Cum vine asta??? Și cum arată asta????

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.