Ultima actualizare: azi, 20:40

Locale

Noi reguli de circulație în zona Centrului Vechi din Satu Mare

Se instituie noi reguli de circulație în zona Centrului Vechi din municipiul Satu Mare, începând din 3 octombrie, anunță Primăria Satu Mare.

Regulile sunt următoarele:

-restricționarea circulației rutiere în Piața Libertății, pe tronsonul dintre str. Păstrăvului și str. Cuza Vodă (latura de sud a parcului), cu păstrarea unui coridor de minim 3 m pentru circulația pietonală la limita clădirilor;
– ridicarea interdicței de circulație pe str. Mihai Eminescu, între str. Ioan Budai Deleanu și str. Cuza Vodă
-Instituirea interdicției de circulație pe str. A.I. Cuza între Piața Libertății și str. M. Eminescu, cu excepția riveranilor și a autovehiculelor destinate aprovizionării;
– desființarea stației de autobuz de pe str. Cuza Vodă, care se mută pe b-dul Transilvaniei
-Instituirea interdicției de circulație pe str. Decebal, între Sinagogă și Piața Libertății cu excepția riveranilor și a autovehiculelor destinate aprovizionării și instituirea opririi interzise pe partea stângă;
-Instituirea interdicției de circulație pe str. Păstrăvului, între str. Petru Bran și Piața Libertății;

35 comentarii

  1. Loop Răspunde

    CEL MAI JALNIC PRIMAR ÎN FRUNTE CU LOPITIA POCALA!!!

  2. Xpert86 Răspunde

    Chiar nimeni nu are tupeu sau sa ia atitudine de la Autoritatea Rutiera, Serviciul Rutier din cadrul IPJ Satu Mare sau Comisia Pentru Siguranță Rutiera față de aceste măsuri restrictive pe care le impune Kereskeni Gabor și care vor crea mari ambuteiaje ale traficului rutier din zona centrala la orele varf???Oare au uitat toți ce ambuteiaje se produceau când era organizată Ziua Orașului Satu Mare in zona centrala??? S-au făcut un studiu de

    • Bill Geits Răspunde

      Du-te ma Windows Xp. Ca esti depasit. Nu mai poti sa te plimbi pe flaster ? Sau ce?

    • Hery Poker Răspunde

      Ba ma Loaza. O sa-l dau in judecata pe Gabor la CEDO. De ce modernizeaza orasul.
      Apropo. Daca intreb, te intreb si eu. Tu de ce nu il reclami? De ce nu il dai in judecata? Astepti sa-l dea altu? Mama ai de curaj.
      Mamaaaaa!!!! Cata furie proletara (cauta cu goagal ce inseamna) aveti in voi. ceausescu se scarpina pe spate de placere.

  3. Xpert86 Răspunde

    Chiar nimeni nu are tupeu sau sa ia atitudine de la Autoritatea Rutiera, Serviciul Rutier din cadrul IPJ Satu Mare sau Comisia Pentru Siguranță Rutiera față de aceste măsuri restrictive pe care le impune Kereskeni Gabor și care vor crea mari ambuteiaje ale traficului rutier din zona centrala la orele varf???Oare au uitat toți ce ambuteiaje se produceau când era organizată Ziua Orașului Satu Mare in zona centrala??? S-au făcut un studiu de impact asupra consecințelor introducerii acestor măsuri restrictive??!!!🤬🤬🤬🤮🤮🤮😡😡😡🤔🤔🤔

    • Feri Poker Răspunde

      Incet dar sigur,se doreste ca in municipiul Satu Mare sa se circule doar la periferii cu masina.Ar fi extrem de benefic pentru sanatatea satmarenilor.Sa circule prin oras doar mijloace de transport in comun,jumatate din taxi-urile care exista la aceasta ora ,ambulante,masini de politie ,masini de aproviziionare iar in rest biciclete si trotinete si…perpedes ! Bravo,Kereskenyi !!

      • Hery Poker Răspunde

        Si-apoi ce? Trebuie musai sa faci raliuri in jurul parcului central, noaptea la unu?

      • Hery Poker Răspunde

        Lasa mijloacele de transport in comun. Ca nu trebuie sa mergi doi kilometri sa gasesti o statie. Si-apoi cine spune ca pompierii, ambulanta si politia nu vor avea acces in centru. Tu spui, asa ca sa vorbesi…vorbe…intelijentule…

      • ghita Răspunde

        Te duci la primarie, finante, o intalnire de afaceri, banca sau la restaurant, vara la 35 de grade, mergand pe jos 2 km, poate imbracat la camasa si cravata.

        • Gheor Ghita Răspunde

          Apoi daca ii asa greu…nu te duce. Sau inhama boii. Ca bunicii nostrii o umblat cu caru cu boi 30 de km. Pana la Satu Mare. Sa se inbrace frumos. De pasti. Si sa mai vanda una alta.
          Apoi nu uita ca n-o fost asa de mult. Ca nu o trecut o mie de ani.

          • -.-

            Bai Ghita, mai da-te undeva ca nu’s 2km nici daca mergi la tot ce ai enumerat pe rand.

        • Gheor Ghita Răspunde

          Poti sa iei un Bolt. Sau un Maxi Taxi. Ala te duce pana la origine daca platesti. Sigur nu va fi interzis sa intri pe fusganger zone asa cum numesc germanii zona pietonala. Pentru situatii obiective poti sa circuli cu masina. Asta-i la nemti. Da intrebarea este: ce ne facem cu Bombardierii?

        • si eu Răspunde

          cand ai tu ocazia? vai de mama ta grăsane

        • .. . Răspunde

          Cand scrii 2km, pare mult, nu-i chiar asa de mult.

      • Satmarean 1 Răspunde

        Corect.

        • Maci Laci Răspunde

          Satana să te mănânce de primar TRAZNEASCA-te Dumnezeu de nemernic. Ai închis centrul vechi cea mai mare bătaie de joc la adresa satmarenilor plus că ai închis ștrandul Nord Vest în numele plandemiei și asta numai ca să nu dea faliment aquastar firma de casă a parohiei romano catolice și a statului maghiar.

    • Hery Poker Răspunde

      Da s-a facut studiu de impact. Pericolul este sa te loveasca metroul din Budapesta.

    • WinXp86 Răspunde

      Ba Io am atitudine. O sa-l mai votez odata pe Gabor. Ca asa vreau eu su am am ALTITUDINE.
      Auzi ma la asta,? Ii sexpert. Inca din 86. Da ce zici de un expert din 65? Ca pe atuncea Bill Gates avea poate
      vreo 5 ani.

    • Satmarean1 Răspunde

      Mars mă!

  4. Moore PNL & PSD Răspunde

    🤣🤣🤣
    Nu mai au ciumații cu ce să iasă la alegeri, le-a furat unguru’ toate ideile bune 🤣🤣🤣

  5. Ionica Răspunde

    Tot comentati si va spurcati unul pe altul, dar va ganditi sa ii trageti de maneca pe consilierii care ne reprezinta si care nu au curajul sau dorintasa ne reprezinte interesele ? Stau ca momaile acolo si pentru niste ban si functiii castigati in nume proriu ne tradeaza voturile ca asa este in partea asta de lume. Mare ar fi surprinderea dragi concetateni cand a-ti afla cine, cum a votat in sedintele de Consiliu, una zicem, alta votam. Vai noua.

  6. .. . Răspunde

    Foarte bine!!!

  7. De aici înțelege fiecare ce vrea Răspunde

    CEL MAI DOBITOC PRIMAR AL TUTUROR TIMPURILOR!!!

    • De aici înțelege fiecare ce vrea Răspunde

      Greșit. Pe Coica nu ai cum să-l depășești. Deja este materie la administrația publică la capitolul CUM NU SE CONDUCE UN ORAȘ! Și în altă ordine de idei nu vrei să scrii și să te semnezi cu nu ele tău? Acolo și atunci ești liber să scrii ce vrei dar nu te folosi de numele meu ales!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.