Ultima actualizare: azi, 17:23

Locale

O sătmăreancă s-a urcat băută la volan și a făcut accident pe podul Decebal

O sătmăreancă s-a urcat băută la volan și a făcut accident pe podul Decebal. Totul s-a petrecut în weekendul care tocmai s-a încheiat.

Ce spune poliția:

,,La data de 2 septembrie, în jurul orei 08.30, polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au fost sesizați despre producerea unui eveniment, pe Podul Decebal, din municipiu. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că o femeie de 25 de ani, din localitatea Culciu, ar fi condus un autoturism și ar fi pătruns pe sensul opus de circulație, intrând în coliziune cu un alt autoturism, la volanul căruia s-ar fi aflat un bărbat de 30 de ani, din Satu Mare.

Din producerea evenimentului, a rezultat avarierea ambelor autoturisme, fără a fi înregistrate victime. Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, în cazul femeii fiind indicată o concentrație de 0,76 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.


Sursa: IPJ Satu Mare

3 comentarii

  1. jean Răspunde

    Alta capra cu BMB

  2. Mihaita Piticu' Răspunde

    Ba da beau femeile mai mult ca barbatii. Sambata in Famous bagau fetele la shoturi gratis :))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.