Ultima actualizare: ieri, 22:15

Locale

Profesorul super specializat din Satu Mare care câștigă 20.000 de dolari pe lună

Profesorul super specializat din Satu Mare care câștigă 20.000 de dolari pe lună. În vârstă de 39 de ani, calificat ca profesor de sport, originar din Carei, județul Satu Mare, Istvan Kovacs este, de departe, arbitrul român cu cele mai mari încasări în ultimul an și, de ce nu, din istoria arbitrajului românesc, titrează adevărul.ro.

Potrivit sursei citate, în ultimele zece luni, cele mai prolifice din activitatea lui, Kovacs a avut un venit, doar din arbitraj, de peste 20.000 de dolari. Cam dublu cât un director de bancă și de aproximativ de șase ori cât câștigă net președintele României, Klaus Iohannis.

Conform prosport.ro, în intervalul menționat, Istvan Kovacs a realizat câștiguri impresionante din prezența la importante evenimente internaționale, în frunte cu turneul final al Campionatului Mondial din Qatar.

5 comentarii

  1. desmaplan Răspunde

    baai, da ce titlu puneti, puneti oamenii in eroare

  2. Orădeanul Răspunde

    Și totuși un corupt! Ar trebuii scos afară din arbitraj. Nu e pentru prima dată când albitreaza pentru CFR Cluj. Și încă ceva! Acest albitru o fi crescut în adolescență în Carei dar de zeci de ani locuiește în Cluj Napoca. Cu îl poate numi din Carei! Se pare că secția de albitraj desemnează campioana în România și de-aceea fotbalul romanesc este așa de slab cotat.

  3. comentator Răspunde

    Fotbalul românesc de aia e praf și pulbere pentru că cei care o practică așa o vor. Nu da tu vina pe “albitraj” că dacă așa stăpânești tu limba maternă eu zic că mai bine lasă-te și de comentarii. e spre binele ău. Prestația sa la CM și în cupele europene a fost foarte bună iar la noi nu se poate că se tot trag sfori. Asta Clujul ar trebui să știe cel mai bine că jumate din titluri le-a luat cu mișculații mărunte sau mai mari. Tot așa și la retrogradare unele mișcări au fost interesante în ultimii ani. Să începem doar cu salvarea de la retrogradare a Voluntari-ului. Dar așa a luat titlul și Dinamo în 2007 sau Oțelul după aceea. Nu am dovezi că nici nu mă interesează dar prea bate la ochi. La națională nu poți avea rezultate dacă nu ai de unde să selectezi. Atât. Și asta nu e vina “albitrului” de la centru. Și berbecul de Becali tot țipă la adresa lui dar când câștigă atunci e arbitru bun.

  4. Károly Răspunde

    Felicitări!!!
    Voi ? restul invidioșilor, de ce nu îl imitați?
    Pt că nu nici atât nu puteți ..
    That’s all

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.