Ultima actualizare: azi, 15:48

Locale

Tragedie în Satu Mare. Rănit grav, un bărbat a murit la spital în lipsa unui medic specialist

Tragedie în Satu Mare. Rănit grav, un bărbat a murit la spital în lipsa unui medic specialist. Totul s-a petrecut joi seară.

Potrivit obiectiv-sm.ro, un sătmărean, în vârstă de 53 de ani, a fost implicat, joi seara, într-un accident produs pe raza localității Beltiug și s-a ales cu o fisură la trahee. Bărbatul a fost transportat de urgență la Spitalul Județean Satu Mare. Din păcate, acesta a decedat în lipsa unui medic specialist.

A murit la spital în lipsa unui medic specialist

Potrivit informațiilor PortalSM, sătmăreanul a murit la Spitalul Județean Satu Mare pentru că unitatea nu are medici specialiști în chirurgie toracică. Bărbatul urma să fie transferat de urgență la un alt spital, însă mai multe unități spitalicești au refuzat să îl preia.

,,Spitalul Județean de Urgență Satu Mare nu are medici specialiști în chirurgie toracică, respectiv secția de chirurgie toracică nu are medici specialiști! Medicii de la UPU și ATI chiar s-au străduit să-l transfere, dar nu au nicio vină că a fost refuzat cazul de Oradea, Cluj și Baia Mare, fiind considerat prea grav”, au precizat, pentru PortalSM, reprezentanți ai Spitalului Județean Satu Mare.

2 comentarii

  1. Lili Răspunde

    Sper sa vina vremea in care sa aduca, cu elicopterul, medicul specialist la pacient.
    Ministrul sanatatii este un gargariu de prims clasa. 0 realizari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.