Ultima actualizare: ieri, 22:09

Locale

Un sătmărean a făcut prăpăd într-o pădure din județ. A tăiat și furat zeci de copaci

Un sătmărean a făcut prăpăd într-o pădure din județ. A tăiat și furat zeci de copaci crezând că va scăpa. Apoi s-a întâlnit cu polițiștii.

Ce spune poliția:

,,La data de 21 septembrie, în urma activităților investigative desfășurate, polițiștii din cadrul Serviciului de Ordine Publică Satu Mare au identificat persoana bănuită de comiterea unor infracțiuni de tăiere fără drept de arbori și furt de arbori.

Astfel, polițiștii au constatat faptul că un tânăr de 22 de ani, din Satu Mare, ar fi tăiat ilegal și sustras 38 de arbori de esență stejar și salcâm, dintr-o pădure aflată pe raza Ocolului Silvic Asociația Salcâmul Ciumești. Prejudiciul rezultat este de 3.638 de lei.

În cauză, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tăiere fără drept de arbori și furt de arbori”.


Sursa: IPJ Satu Mare

3 comentarii

  1. H&R Răspunde

    Ce fel de camion e asta? DAF, Iveco, MAN, Volvo sau Mercedes? Si cate vagoane a incarcat nenorocitul asta, cu directia Austria.

  2. Demostene Răspunde

    Voi sunteți sănătoșii? Ăla a furat(reprobabil) de foame!!!! Nu se compară cu furtul sistematizat la care “organile vigilente” închid ochii sau se uită în altă parte. Adică trec peridocurile invizibile și l-au prins pe amărât.

  3. De aici înțelege fiecare ce vrea Răspunde

    Mare fraier, trebuia înainte de acțiune să facă rost de ceva dovadă că duce marfa la Scweighoffer. Dau și eu cu părerea. Sunt curios atunci ce se întâmpla!? Că tot zice Greenpeace parcă că ar fi ….. mai altfel, mai cu moț. Dar într-adevăr ce-i legal ilegal rămâne. Trist e că din ce se pare astea erau pentru lemne de foc. Probabil nu și le permitea. No acuma moșierul (adică statul român) i-a dat peste nas. Și dacă are și antecedente 100% va primi cu executare. Deci va avea o perioadă servicii all inclusive și nici de încălzire nu o să-l doară capul. În schimb când va ieși ghici ce va face? Va continua de unde a lăsat că doar nu are altă varintă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.