Ultima actualizare: azi, 20:55

Locale

VIDEO. Păsări ucise de o haită de câini, într-o gospodărie. ,,Sunt lăsați liberi, pot ataca și copii”

Păsări ucise de o haită de câini, într-o gospodărie. Potrivit unui sătmărean, mai mulți câini sunt lăsați liberi în cartierul Sătmărel din municipiul Satu Mare și intră în gospodăriile oamenilor, acolo unde fac ravagii.

În această dimineață, mai mulți câini au intrat într-o gospodărie din Sătmărel și au ucis mai multe păsări. ,,Sunt lăsați liberi și pot ataca și copii”, spune sătmăreanul care a publicat și imagini într-o postare făcută pe Facebook.

,,Îi rog pe locuitorii care dețin câini agresivi și pe care îi lasă liberi pe străzi, să îi controleze sau să îi lege. Azi dimineață, o haită de câini a sărit gardul unui localnic și i-a omorât animalele din curte. Este o chestiune de timp până ce acești câini vor ataca și copiii. Această postare este un avertisment pentru deținătorii de câini pe care îi lasă liberi să umble în haită (nu le precizez numele deocamdată), sper că aceștia se vor sesiza și vor lua măsuri în consecință, în caz contrar vor fi luate măsuri legale împotriva lor!”, avertizează sătmăreanul.

Un comentariu

  1. Marin Răspunde

    Câinii vagabonzi din comunele Paulesti și Odoreu sunt aduși cu mașinile la marginea cartierului Satmarrl..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.