Ultima actualizare: azi, 15:17

Locale

Cazurile de Covid-19 s-au înmulțit în Satu Mare. Mai multe persoane internate în stare gravă

Cazurile de Covid-19 s-au înmulțit în județul Satu Mare. Mai multe persoane sunt internate în stare gravă la spital.

În weekendul trecut, în județul Satu Mare au fost înregistrate 40 de cazuri noi de Covid-19, iar la începutul acestei săptămâni, luni și marți, s-au înregistrat 95 de cazuri noi, a informat directorul DSP Satu Mare, Macrina Mihai.

De asemenea, un număr de patru persoane infectate cu coronavirus sunt internate în stare gravă la spital.

Reamintim că masca redevine obligatorie la Spitalul Județean de Urgență Satu Mare! Cresc cazurile de COVID-19, iar conducerea unității spitalicești a transmis ce obligații au aparținătorii care vizitează pacienții.


CITEȘTE ȘI:

23 comentarii

  1. 😲😲😲 Răspunde

    We’re back to business! 👍

  2. H&R Răspunde

    Vând mască de protecție! Mai multe detalii la telefon. La cantitāți mari, ofertă!

  3. Norick Răspunde

    VÂND MASCĂ DE PROTECȚIE 5 LEI BUCATA.

  4. Mihaita Piticu' Răspunde

    Iara incepeti cu prostiile?????

  5. Nordwest nile Răspunde

    Era și cazul. Trebuie să ținem ocupată mintea oamenilor cu povești diverse. Se cheamă variații ale dramaturgiei. Mai schimbăm scenarii, unii actori se mai odihnesc.

  6. Maci Laci Răspunde

    Vând măști FFP2 la 10 lei bucata.

  7. Vlad Tepes Răspunde

    Un fost director adjunct de la Pfizer a spus public ca masca nu asigura absolut nici o protectie.
    Masca este pentru protectie contra stropilor nicidecum contra aerului.
    Virusii intra o data cu aerul.
    Pe de alta parte, oamenii s-au saturat de alertele dramatice.
    De cind e lumea, toamna si primavara , oamenii mai racesc, tusesc, stranuta, …
    Testele PCR se pare ca scot orice rezultat…
    Dar vorba unui antecomentator, trebuie sa fim cu ceva ocupati !

    • covid 19 Răspunde

      Tepes , asta-i inteles tu ca era pretinsa utilitate a mastii? Cu masca iti retii stropii de saliva sa nu ajunga la Altu.

  8. Satmarean1 Răspunde

    Iar au aparut toti desteptii sa-si dea cu parerea. Lasati oamenii sa decida fiecare pt ei. Unul care a avut sau are in spital o pers din fam si face o forma grava din diferite motive nu o sa- l convingeti niciodata ca boala este o simpla raceala,iar unul care a avut o forma usoara sau deloc nu o sa- l convingeti contrariul.

    • @Satmarean1 Răspunde

      Stiu nu de o persoana care a pierdut cate un apartinator dar acela ba era ba nu era pozitiv. Pana la urma l-au tratat ca pozitiv si l-au bagat in pamant. Apartinatorii din familie nici unul nu s-a vaccinat nici macar ulterior pentru ca poti constata si tu ca vaxul nu a rezolvat mai nimica ca la 3 luni dispare majoritatea imunitatii dobandite. Problema este ca cei vaxati puteau sa se plimbe liber si tocmai ei au fost cei care au contribuit la raspandira. Dar nu ai tu de unde a pricepe asta. Mai ales ca tu spui cu guritza ta ca sa lasam sa decida oamenii pentru ei. Asta este bancul zilei! Tocmai aici este problema ca nu ai fost lasta sa alegi si nici nu ai fost informat corect si onest. Dar de mine poti sa tot bagi in tine vaxuri cate vrei. Dar lasa pe ceilalti sa decida si nu-i forta. Esti in stare de asta?????

  9. Altu Răspunde

    La vaccinare înainte. Boostere fără număr și veți face doar formă ușoară. Dacă totuși vă îmbolnăviți grav,asta e, ghinion. Nevaccinații care nu au nici pe dracu se cheamă că au noroc. Nu mai vorbiți de imunitate naturală ,nu există, doar cea indusă prin injectare. Deci, hai la vaccinare cu mic și mare ( bere)

  10. Silvia Răspunde

    Cu sau fara vaccin au murit oameni tratati de covid fara sa aiba covid. Eu cred ca eroii in halate albe au nevoie de sporuri si de un numar cat mai mare de bolnavi covid. Am facut o forma grava de raceala dar nu m-am dus la spital ca sigur ma curatau definitiv cu tratamentul lor morbid .

    • covid 19 Răspunde

      Stii tu ca au murit oameni tratati de covid fara sa aiba covid, sau ti-a spus trei puncte?

      • ... Răspunde

        Nici tu nu crezi ce zici. Și vezi că eu nu m-am băgat la discuție dar văd că fără mine nu poți. Și să știi că @Silvia are dreptate, cam așa s-a întâmplat. Cel mai grav lucru este că de frică medicii nici măcar nu s-au sinchisit săă intre pe secție și au lăsat totul pe seama asistentelor. Care săracele ce pot face în afară de protocol? Așa că asta e motivul principal pentru morbiditatea de covid de la noi demn de țări de genul Ciad sau Eswatini. Curios este că hoțul care îmi fura nickul acum nu se agită să posteze. Oare de ce?

    • Altu Răspunde

      @Silvia, știu caz,4 teste făcute în spital unul pozitiv și 3 negative. A contat doar cel pozitiv. Separeu, ignorat , decedat. A murit de covid ce să facem,răspunsul doctorilor.

  11. Beny Kira Răspunde

    Luați vaccin!

  12. H&R Răspunde

    Am primit din nou pe stoc izolete la pret SPECIAL. Astept oferte serioase! NU DERANJATI INUTIL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.