Ultima actualizare: azi, 08:03

Locale

Căsnicie ca în filme, la Satu Mare! Ajunși în fața instanței, judecătorii „i-au forțat” să rămână împreună

O femeie din județul Satu Mare a depus cerere pentru a i se emite un ordin de protecție după ce și-a prins soțul cu o altă femeie.

Potrivit informațiilor PortalSM, la începutul acestei luni, femeia și-a prin soțul pe stradă cu o altă femeie la braț. În urma acestui incident, aceasta și-a lovit soțul, după care a luat-o pe femeie de păr.

Ulterior, ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat, soțul și soția au plecat împreună acasă. Acolo, la scurt timp, a început un alt scandal. După ce femeia a făcut de mâncare, bărbatul i-a spus că nu i-au plăcut micii pregătiți de ea, aruncându-i afară din casă. După acest gest, bărbatul a început să o înjure pe femeie, trimițând-o la mama ei. Totodată, a înjurat-o și pe fiica lor, amenințând-o cu bătaia.

Instanța a respins, în această săptămână, cererea pentru emiterea unui ordin de protecție formulată de către femeie, considerând-o neîntemeiată.

Foto cu scop ilustrativ

5 comentarii

  1. Cine Plexx Răspunde

    No amu sa vezi comedie. Da ce-l intereseaza pe Judecator. El si-o facut treaba… mare.

  2. 🤔🤔🤔 Răspunde

    Instanța s-a lămurit că și-a găsit sacul petecul pe măsură. Vai de capul unora cu ce se ocupă! Că instanța nu este inundată cu fel de fel de plângeri. Numai de astea le mai lipsește. Pentru acești soți recomand reintroducerea metodei sașilor din epoca medievală, aia cu turnul împăcării, știți voi aia de la Biertan. Că ori se împacă ori se omoară. Dar măcar se lămurește treaba. Numai asta le mai lipsește judecătorilor, treburi de astea prostești conjugale că nu s-au făcut micii sau că s-a uitat după altă fustă. Păi dacă acasă nu capătă????😵😢

    • Mooie specialilor! Răspunde

      Specialii nu trebuie deranjați cu fleacuri!
      Specialii trebuie deranjați doar cu cazuri speciale, gen omor din culpă, unde aplică pedepse cu suspendare!
      Doar la noi, omori un om și scapi basma curată!

  3. Eu Răspunde

    Ce sa le pese judecătorilor , de faptul că sunt bătute femeile ? Se pare că e la moda , bătaia pt femei , nimeni nu le crede , le dau dreptate tot calailor ! Eu am primit 2 ordine de protecție, dar am și dat dovezi și probe . Orice înaintați , să aveți dovezi , asta va spun că sfat !

    • ion Bidon Răspunde

      O vorbă veche spune că “Gura este arma femeii”! Omul nostru doar a încercat să o dezarmeze pe femeia lui 😉
      Povestea tragicomică este că multe femei își folosesc trupul ca pe o formă de șantaj! Cu asta încercă să forțeze bărbatul să facă ceea ce nu ar face în mod normal!
      A mea muiere tot așa a făcut, dar mi-am găsit înlocuitoare 😉 Mai multe, ca să nu sufăr de lipsă 😉

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.