PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

DECIZIE. Șoferul care a provocat accidentul mortal pe podul Decebal a fost arestat!

Șoferul care a provocat accidentul mortal pe podul Decebal a fost arestat preventiv. Bărbatul, în vârstă de 36 de ani, s-a urcat băut la volan și a provocat o tragedie, miercuri seara, în municipiul Satu Mare. În urma accidentului, un șofer nevinovat a murit.

Șoferul a fost reținut pentru 24 de ore, iar procurorii au cerut arestarea preventivă. Joi seara, 12 octombrie, judecătorul de drepturi și libertăți a luat decizia: arestarea preventivă pentru 30 de zile a bărbatului.

,,(…) admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Satu Mare, în dosar nr. 2850/P/2023, privind pe inculpatul G. THOMAS și, în consecință: Dispune arestarea preventivă a inculpatului G. THOMAS, cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de: conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe prev. de art. 336 alin. (1) Cod penal și ucidere din culpă prev. de art. 192 alin. (2) Cod penal, pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 12.10.2023 și până la data de 10.11.2023 inclusiv (…)”, este decizia judecătorilor.


CITEȘTE ȘI: