Ultima actualizare: azi, 13:20

Locale

Accidentul de pe podul Decebal, provocat de un șofer beat. Șofer nevinovat decedat, copil în stare gravă

Accidentul de pe podul Decebal, în care au fost implicate mai multe autoturisme, a fost provocat de un șofer beat. Un șofer nevinovat a murit, iar un copilaș în vârstă de cinci ani a fost rănit grav.

Ce spune poliția:

,,La data de 11 octombrie, în jurul orei 19.00, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au fost sesizați despre producerea unui eveniment rutier, pe Podul Decebal din municipiu. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că un bărbat de 36 de ani, din Satu Mare, aflat la volanul unui autoturism, ar fi pătruns pe sensul opus de circulație, intrând în coliziune cu alte trei autoturisme.

Din producerea evenimentului rutier, a rezultat decesul unui bărbat de 56 de ani, din Satu Mare, conducător al unuia dintre autovehicule, precum și rănirea gravă a unui minor de 5 ani, pasager în autoturismul condus de către bărbatul de 36 de ani. Testarea cu aparatul etilotest ar fi indicat, în cazul bărbatului de 36 de ani, o concentrație de 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.


CITEȘTE ȘI:

14 comentarii

  1. 🤔🤔🤔 Răspunde

    În momentul în care te urci beat mangă la volan și știi bine asta că ești băut dar totuși conduci mașina și îți duci copilul indiferent unde și indiferent de condiții spune totul despre inteligența șoferului vinovat. Sper ca de azi înainte să nu mai aibă nici o noapte liniștită cât ar mai trăi. Merită inconștientul. Fapta sa nu se poate scuza. E un pericol social pe patru roți, dar pentru toți, inclusiv familia sa. Fapt dovedit.😵😢

    • H&R Răspunde

      Are Touareg! Ce mai vrei?

      • 🤔🤔🤔 Răspunde

        Sper că ai glumit doar. Dar gândește-te ce se poate întâmpla dacă intră frontal într-un șofer începător care încă nu le are cu reflexele și se blochează! Asta niciodată nu ar trebui să mai conducă. Că nu poți spune că e tânăr și nu a judecat bine că uite are o vârstă și are și un copil.😵😦😥

        • driver Răspunde

          Nici victima nu era incepator si tot nu a putut reactiona…. nu toata lumea e Titi Aur…..
          Daca gunoiul ala beat avea minim 100 la ora, victima 50 ….. 150 km/h inseamna peste 40m/sec…. cam greu reactionezi asa repede.

          Porcul asta beat trebuie sa primeasca minim 10 ani cu executare sa fie descurajant si ptr alti zmei ca el !!!!

          • 🤔🤔🤔

            Absolut de acord cu tine. Din ce se vede din dezastrul provocat sigur avea viteză mare, mult peste 50 la oră. Și nu mi se pare normal că mai nou trebuie să ai reflexe de Formula 1 din cauza unora ca ăsta care are pretenția ca să aibă alții grijă de el. Pe mine cel mai mult mă deranjează că în mașina vinovată era și propriul copil care deasemenea a fost rănit. Cum poți face așa ceva?????

  2. Vlad Tepes Răspunde

    M-as fi asteptat ca bipedul sa fie retinut pe loc pentru crima.
    Cind te urci manga la volan, o faci constient ca nu stapinesti masina, cu toate urmarile posibile.
    Va scapa cu o condamnare cu suspendare, care in fapt nu e nici o condamnare !

  3. Feri Poker Răspunde

    Astfel de gunoaie merita inchisoare pe viata,dar inainte de a-i inchide as permite prin lege politistilor sa rupa in bataie astfel de specimene după care asa schiloditi sa-i arunce la parnaie !

  4. Soso Răspunde

    Inchisoare pe viata..tot crima se cheama!!!!

  5. altu fără bmw Răspunde

    Acum mai urmează să auzim de la cretinul ăsta că îi pare rău, că regretă și că ar vrea să dea timpul înapoi??? Ca și celălalt retardat, drogatul ăla de la 2 Mai??? Păi înainte sî se urce la volan nu s-a gândit? Eu personal nu sunt curios de elucubrațiile sale. Sper că va fi condamnat cu executare indiferent de faptul că omul acela tot mort rămâne și numai de mâna lui. Dar măcar să se gândească bine ce și cum. Indiferent asta de cine este făptuitorul în cauză. Eu habar nu am cine e șoferul în cauză dar sper că asta nu va conta la judecare. Că odată și odată astfel de derapaje trebuie sancționate cum trebuie. Și băgat la muncă voluntară în folosul comunității la greu până îi ies toți mucii pe nas.

  6. Ion Răspunde

    Daca inculpatul mai conduce legal masina in viata asta, atunci justitia romana a esuat din nou.

  7. jean Răspunde

    Inca un bou cu TOUAREG care omoara pe altul, azi maine scapa ca e tanar si are copil mic. l-as impusca pe loc.

  8. Mihaita Piticu' Răspunde

    Minim 20 de ani de inchisoare pt. gunoiul vinovat…

  9. Pedal-Gogu Răspunde

    Justitia română e esuată de 30 de ani deja!Cu acesti magistrati mânjiti,viitorii Pensionari Speciali!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.