Ultima actualizare: azi, 20:40

Locale

DECIZIE. Șoferul care a provocat accidentul mortal pe podul Decebal a fost arestat!

Șoferul care a provocat accidentul mortal pe podul Decebal a fost arestat preventiv. Bărbatul, în vârstă de 36 de ani, s-a urcat băut la volan și a provocat o tragedie, miercuri seara, în municipiul Satu Mare. În urma accidentului, un șofer nevinovat a murit.

Șoferul a fost reținut pentru 24 de ore, iar procurorii au cerut arestarea preventivă. Joi seara, 12 octombrie, judecătorul de drepturi și libertăți a luat decizia: arestarea preventivă pentru 30 de zile a bărbatului.

,,(…) admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Satu Mare, în dosar nr. 2850/P/2023, privind pe inculpatul G. THOMAS și, în consecință: Dispune arestarea preventivă a inculpatului G. THOMAS, cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de: conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe prev. de art. 336 alin. (1) Cod penal și ucidere din culpă prev. de art. 192 alin. (2) Cod penal, pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 12.10.2023 și până la data de 10.11.2023 inclusiv (…)”, este decizia judecătorilor.


CITEȘTE ȘI:

Un comentariu

  1. S Răspunde

    Tipic romanesc. Omori un om , ranesti altii, nu esti arestat acolo, atunci pe loc ci a doua zi , se mai asteapta o zi ,poate mai ai pile, poate-l stii pe Tintas sa te trimita la tratament in strainatate si scapi ca si criminalul din Ciuperceni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.