Ultima actualizare: ieri, 19:37

Locale

FOTO. El este bărbatul mort în accidentul provocat de un șofer beat pe podul Decebal

Gheorghe G. este bărbatul, în vârstă de 56 de ani, care a murit, miercuri seara, în accidentul provocat de un șofer beat pe podul Decebal din municipiul Satu Mare. Bărbatul a fost angajat în cadrul Căilor Ferate Române peste 30 de ani, și a fost o persoană apreciată atât de colegi, cât și de prieteni și cunoscuți. 

Ghiță, cum îi spuneau apropiații, a murit după ce un șofer beat, în vârstă de 36 de ani, a provocat accidentul grav pe podul Decebal.

,,În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că un bărbat de 36 de ani, din Satu Mare, aflat la volanul unui autoturism, ar fi pătruns pe sensul opus de circulație, intrând în coliziune cu alte trei autoturisme.

Din producerea evenimentului rutier, a rezultat decesul unui bărbat de 56 de ani, din Satu Mare, conducător al unuia dintre autovehicule, precum și rănirea gravă a unui minor de 5 ani, pasager în autoturismul condus de către bărbatul de 36 de ani. Testarea cu aparatul etilotest ar fi indicat, în cazul bărbatului de 36 de ani, o concentrație de 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, a transmis IPJ Satu Mare.

Cei care l-au cunoscut pe bărbatul decedat transmit mesaje în care deplâng moartea acestuia:

„Este dificil și enorm de greu sa imi exprim întristarea și durerea in cuvinte …este enorm de mare…știind ca, pentru cel mai minunat verișor, soarele vieții a apus pentru totdeauna. Drum lin Verisoru printre îngeri… lacrimile îmi curg șiroaie, sufletul mie negru de supărare, gândindu-mă ca de azi înainte te voi caută doar in inima mea din care nu vei pleca niciodată . Îngerii să-ți facă cel mai minunat drum către Dumnezeu”

„Nici nu stiu cum sa incep fiindca nu-mi vine cred, telefonul mi-a sunat si o veste grea azi mi-au dat!!! Un prieten bun, adevarat a plecat si ne-a lasat, chiar de a fost nevinovat un individ azi viata i-a luat. Verisorul nostru drag, de la munca ai plecat si pe pod cand te-ai aflat Domnul la el te-a luat, noi cu toti cand am aflat sufletul ni s-a intristat, de oftat ne-am apucat si din plans n-am incetat !!! Nu am inteles de ce chiar tu trebuia sa fii deoarece inca erai puternic pentru a mai putea trai !!! Ai lasat in urma ta lacrimi multe si durere insa nu vom putea uita al tau chip cu zambete, ori si unde te-ai aflat pe toata lumea ai incantat cu ale tale glume dulci de care iti era drag sa le asculti !!! Daca bunul Dumnezeu te-a vrut in cer la El, noi mai linistiti vom fi si spre cer cand vom privi vom vedea o stea mare, sclipitoare, arzatoare vom sti ca acolo esti si de sus tu ne vorbesti iar pe cei dragi ii ocrotesti !!! Multe ar mai fi de spus, fiindca din acesta lume tu te-ai dus, insa noi nu vom inceta de a ne aminti de persoana ta, amintirile vorbesc si nimic nu le opresc sa ramai aici cu noi chiar daca la suflet suntem goli !!! Eu din suflet iti transmit, sa ai parte de un somn linistit, somnul cel de veci alaturi de ingeri sa-l petreci, sus in dreapta Taralui in gradina Raiului, fiindca oameni buni ca tine sunt tot mai putini pe aceasta lume !!! Bunul D-zeu sa te ierte si sa te odihneasca in pace om bun, vei ramane mereu in sufletele noastre si ne vom aminti cu drag de clipele petrecute impreuna, vei trai alaturi de noi prin amintirile frumoase pe care le-ai lasat in urma ta, in vecii pomenirea ta AMIN !!! Sincere condoleante intregii familii si multa putere de a trece cu bine peste aceasta grea incercare!!! Doamne ajuta!”

„Erai o persoană strălucitoare, amabilă, puternică, un exemplu pentru noi toți! Am fost atașați unul de altul, găseai întotdeauna un cuvânt un sfat bun in perioadele dificile, mă îndrumai și îmi erai alaturi mereu,imi vei lipsi enorm. Dumnezeu să îți dea odihna veșnică”

 

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.