Ultima actualizare: azi, 08:03

Locale

Deputatul UDMR Nagy Szabolcs subliniază contribuția României la Consiliul Europei cu ocazia aniversării a 30 de ani de apartenență

Deputatul UDMR din județul Satu Mare, Nagy Szabolcs, a subliniat importanța apartenenței României la Consiliul Europei cu ocazia aniversării celor treizeci de ani de la aderarea României la Consiliul European.

Cu un palmares bogat de trei decenii de implicare activă, România a fost membru al Consiliului Europei.

Nagy Szabolcs a subliniat și rolul proactiv al Uniunii Democrate Maghiare din România (UDMR) în aceste trei decenii, aducând o contribuție semnificativă la relațiile strânse dintre Consiliul Europei și România.

„România este de treizeci de ani membru în Consiliul Europei, o organizație care garantează cetățenilor drepturile fundamentale. Acesta gestionează instituții importante, precum Curtea Europeană a Drepturilor Omului. Prin rolul său în Parlament, UDMR s-a implicat activ, în aceste trei decenii , în relațiile dintre Consiliul Europei și România. A folosit instrumentele oferite de Consiliul Europei pentru a apăra interesele comunității noastre, de asemenea, a sprijinit toate inițiativele în beneficiul țării. Astăzi, la Strasbourg, am celebrat importanța acestei aniversări rotunde împreună cu membrii Adunării Parlamentare a Consiliului Europei și parteneri din Europa”, transmite deputatul Nagy Szabolcs.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.