Ultima actualizare: azi, 12:25

Locale

După „un pahar” cu cumnatul, s-a urcat la volan! Amândoi au ajuns la UPU Satu Mare

Un bărbat din județul Satu Mare și-a băgat cumnatul în spital după ce a condus beat. Acesta a fost condamnat, în această săptămână, la închisoare cu suspendare.

Potrivit informațiilor PortalSM, bărbatul a provocat un accident între satul Oar și satul Vetiș. El a pierdut controlul volanului într-o curbă periculoasă, lovind un indicator rutier și intrând pe un teren agricol.

În urma accidentului, polițiștii l-au testat pe bărbat cu etilotestul, rezultând o concentrație de 0,74 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Conform declarației bărbatului, acesta a consumat 4 pahare de lichior la casa cumnatului său. Ulterior, s-a urcat la volanul autoturismului și a mers împreună cu cumnatul său la o benzinărie. Pe traseu, însă, într-o o curbă deosebit de periculoasă, bărbatul a intrat cu mașina în coliziune cu un indicator, ulterior fiind proiectat în șanțul din partea dreaptă, ajungând, apoi, pe un teren agricol.

În acel moment, a coborât din autoturism și l-a scos pe cumnatul său care acuza dureri la nivelul capului. La scurt timp, au sosit  la fața locului mai multe persoane care au sunat la 112.

Ambele victime au fost transportate la UPU pentru îngrijiri medicale.

În urma acestui incident, bărbatul a fost condamnat la o pedeapsă de 2 ani și 6 luni de închisoare cu suspendare pentru conducerea sub influența alcoolului și la 70 de zile de muncă în folosul comunității.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.