Ultima actualizare: azi, 14:52

Locale

FOTO. Echipa PSD a ieșit în cartiere! Discuții deschide cu cetățenii despre problemele cu care se confruntă

Prefectul județului Satu Mare, Radu Roca, alături de viceprimarul orașului Satu Mare, Cristina Tămășan-Ilieș, prim-vicepreședintele organizației municipale PSD Satu Mare, Adrian Micle, președintele organizației municipale TSD, Sorin Stănean, au răspuns cererii locatarilor din zona Micro 14 și s-au deplasat în zona respectivă pentru a discuta problemele cu care se confruntă comunitatea.

Întâlnirea a avut loc într-un cadru deschis, și a fost un prilej de dialog între cetățeni și reprezentanții PSD, unde s-a discutat despre problemele și nevoile cu care se confruntă la nivelul blocului și în împrejurimile acestuia.

„Echipa PSD a găsit soluții și a asigurat comunitatea că vor lua în considerare toate propunerile pentru a rezolva problemele semnalate. În același timp, cetățenii au fost încurajați să fie implicați în viața comunității și să continue să își exprime opiniile și preocupările”, transmite PSD Satu Mare.

 

4 comentarii

  1. Dant Răspunde

    Asta da! Dupa atatia ani de hotie , ei mai ies pe strada … WOW . Ar trebui interzisa total propaganda electorala. E o inselaciune

  2. Mooie PNL & PSD Răspunde

    MU13 P5D!

  3. sp Răspunde

    Eu aș avea o propunere la toți populiștii ăștia fomiști. Să facă bine și să promită că vor scădea prețul la apă. Că la ce preț ne este furnizată ar putea curge și fetească regală pe robinet.

  4. Pop Răspunde

    Mare gargara au făcut și muwisti de politicieni pentru câteva poze. Da de ce nu au mers în mijlocul cartierului,in twziganie să vadă ce îi acolo,cum stau ciorile și văd tzigari??? Ei au mers la limitele cartierului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.