Ultima actualizare: ieri, 21:44

Locale

Elevii din Satu Mare cer să se respecte orele de dirigenție și programa școlară

Elevii din Satu Mare solicită ca profesorii să respecte orele de diriginţie şi programa şcolară. Afirmaţia a fost făcută astăzi de către prefectul Radu Roca în cadrul unei întâlniri cu directorii de şcoli din judeş. El le-a spus acestora că s-a întâlnit recent cu Consiliul Elevilor din judeţ şi a aflat ce îşi doresc tinerii.

 “Ora de dirigenție să fie oră de dirigenție… să fie respectată programa școlară. Adică dacă este Săptămâna Altfel, săptămâna verde, să se respecte în totalitate” , acesta a fost mesajul Consiliului Județean al Elevilor, potrivit prefectului.

La întâlnirea cu profesorii, prefectul a îndemnat la promovarea unei comunicări eficiente între elevi în cadrul orelor de dirigenție și la explicarea consecințelor potențiale ale consumului de alcool sau droguri.

“Vă rog să rugați profesorii și diriginții să pună accent la orelor de dirigenție pe buna comunicare între copii, să le explice consecințele eventualului consum de alcool sau de droguri, ” a spus prefectul.

4 comentarii

  1. Beny Kira Răspunde

    Cel mai slab prefect

  2. Mae Răspunde

    Cel mai profi sa iasă și el cu o vrăjeală 🤣🤣🤣

  3. Pop Răspunde

    Ar trebui sa fii și tu prezent sa iei aminte la alcool ptr ca și tu bei și te urci la volan (un coleg )și cazul tău cu accidentul de pe cintura cum sa finalizat ?!

  4. gogu Răspunde

    Cum nu se respecta orele de dirigentie? Joaca fotbal, danseaza? Daca dirigintele este profesor si la ora de dirigentie aprofundeaza materia, bravo lui, sunt de acord cu asta. Daca i-i lasa acasa sau la fotbal, atunci sa fie sanctionat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.