Ultima actualizare: azi, 13:20

Locale

FOTO. O comună din județul Satu Mare asfaltează și drumurile din câmp

O comună din județul Satu Mare asfaltează și drumurile din câmp. Se întâmplă în Odoreu, acolo unde asfaltul se așterne și pe drumurile agricole, drumuri în lungime de opt kilometri.

,,După mai mulți ani de luptă birocratica, reușim sa așternem stratul de asfalt pe Drumurile Agricole în lungime de 8 km. Acest proiect a suferit multe modificări, a fost prima data licitat în 2018, lucrarea a fost câștigată de o firma care la scurt timp a abandonat acest proiect. A fost relicitat de mai multe ori pana acum, dar din cauza modificării preturilor la gaze, bitum și alte agregate nu s-a prezentat nimeni la licitație…într-un final cu aport financiar din bugetul comunei reușim sa ducem spre final și acest proiect”, au transmis reprezentanții comunei.

7 comentarii

  1. Gheorghe Răspunde

    Sint străzi în comuna,care nu Sint asfaltate,cred că ălea ar avea prioritate domnule primar . Mulțumesc ,Șefu….

  2. H&R Răspunde

    Nu asfaltează! Seamănă semințe de asfalt. La anul vom avea recoltă bogată.

  3. H&R Răspunde

    Poate primașul are pe acolo ceva teren de vânzare, sau vrea ceva să contruiască pe acolo.

  4. Dorin Răspunde

    …consider ca prioritare ar fi strazile din cartierele de locuinte care dateaza de mai bine de 10 ani cum ar Grigorescu din Martinesti care nici pana in ziua de azi nu sunt asfaltate reprezentand un real disconfort ca sa nu mai vorbim despre praful si mizeria suportate zilnic de catre platitorii de impozite ai comunei Odoreu…nu-i asa d-le primar?

  5. Pistike Răspunde

    Bravo Mitică!
    Uitați un primar serios, nu doar fură pentru el, mai face și pentru comunitate câte ceva!

    “Doamna” Pop, unde-i trotuarul din fața casei lu’ matale? Cum care trotuar, ăla sub care ESTE îngropate conductele de gaz și apă 😉

  6. Gheorghe Răspunde

    Da aveți dreptate, se construiește dar motivarea este bună, drum agricol pentru interese .

  7. Halal primar Răspunde

    Primar cercetar pt incompatibilitate, plus ca ia facut la nevasta sa firma sa i dea contracte, ce primar bun, acu sa aliat cu pnl ul nu i ai vazut pe toti in poza cum isi frecau mainile pe la Spate sa isi ia si ei drepturile prin firmele de constructii ale lor, bai ce credula e lumea, drumurile alea trebuiau facut la inceput de mandat nu la fi al cand se apropie alegerile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.