Ultima actualizare: azi, 14:52

Locale

FOTO. Protest la Casa de Pensii Satu Mare. Angajații cer salarii mai mari

Angajații Casei Județene de Pensii Satu Mare au protestat, joi, 26 octombrie, pentru un sfert de oră, de la 10.00 la 10.15, în fața instituției. Ei sunt nemulțumiți de faptul că personalul din cadrul caselor teritoriale de pensii nu este plătit la nivelul personalului de la Casa Națională de Pensii București.

Redăm, mai jos, mesajul transmis:

,,Acțiunea de protest a avut loc în fața Casei Județene de Pensii, în condițiile în care proiectul de lege pentru egalizarea drepturilor salariale pentru funcții similare a primit aviz negativ din partea Guvernului României, iar la Senat proiectul a fost respins urmând să intre în dezbatere în Camera Deputaților.

Cu atât mai mult cu cât funcționarii din cadrul altor ministere (Ministerul Finanțelor, Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, etc.) au salarii mai mari, angajații caselor teritoriale de pensii fiind discriminați și din acest punct de vedere, având printre cele mai mici salarii.

Activitatea nu a fost perturbată, fiind vorba de angajații nemulțumiți, care nu fac parte din sindicat, activitatea cu publicul a Casei Județene de Pensii derulându-se în condiții obișnuite”.

 

10 comentarii

  1. Satmaresn Răspunde

    Nu vi-i rușine??!!!!!. Dacă nu va convine da-ti-va demisia și mergeți în alta parte. Sunt locuri de munca cat China. Sigur nu asa bine plătite și ” fără munca” ca la voi. Omul când are o problema trebuie sa meargă la voi ca la inalta curte. Program de gravide aveti toți. Nu v-am văzut niciodată sa stați peste program. Doar purtați oamenii și vreți salarii mai mari ???? DEMISIA NU GREVA DACA NU VA PLACE.

  2. Silvia Răspunde

    Mda..si eu vreau salar mai mare..la privat..Mi-ar fi fost rusine sa ies.. plus ca unii nu duc lipsa de salarii mari..Intrati pe declaratiile lor de avere..si comparati salariile..si averile..

    • @Silvia Răspunde

      Pai daca oamenii accepta sa fie tratati de angajatorul privat ca sclavii, asta este. In privat cu o pregatire profesionala buna, poti fi mai castigat decat la stat. Stim cu siguranta si in mediul privat oameni cu mii de euro salar doar ca nu pentru munca necalificata.

      • Sziszi Răspunde

        Si-apoi ce? La privat cine sa lucreze? Ca daca nu ar lucra oameni la privat ar fi inchise toate benzinariile, magazinele, chiar si fabrici…
        Si apoi cine din privat are Sindicat. Da cati de la stat are Sindicat ca sa-i apere. Sindicatu din Romania este ingropat de mult. Victor Ciorbea este un exemplu elocvent.

      • Vasaiu Domnichi Răspunde

        Măi fraților dacă nu vă convine salariul,haideți în privat.
        Avem nevoie de îngrijitor la vite și salariul este atractiv se dau și bonuri de masă.

  3. xpert86 Răspunde

    Lasă ca după noua lege a salarizării și după reorganizare nu vor mai exista instituții publice din subordinea guvernului care să aibă salarii mai mari!! Să îi vedem pe criterii de performanță câte greve vor mai fi ca sunt o grămadă de obedienți, lipitori de afișe și politruci în instituțiile publice angajați ca funcționari publici și nu mișcă o hârtie!! La muncă, nu la întins mâna trântorilor!!! Nu vă e rușine ca frecați menta toată ziua și tăiați frunze la câini!!🤬🤬🤬🤬🤮🤮🤮🤮

  4. roco Răspunde

    Daca activitatea s a desfasurat normal,fara perturbare ,pe logica elementara putem deduce ca nu se simte lipsa prezentei la serviciu a respectivelor persoane motiv pentru care ne intrebam oare pentru ce mai sunt angajati!?

  5. Leuca Ion Răspunde

    La “doamna” aceea ce sta ex in mijloc, intre usi, ochelarista brunetq, nu ii e rusine sa se traga in poza la cum vorbeate cu batranii? Ca acriturile de la Anaf vin la ea sa ceara sfaturi deapre cum sa fie mai nesimtiti si cu nasu pe sus. Pleaca fa la privat, ca nu te tine nimeni cu forta.

  6. Szép Răspunde

    Haideți la noi la Drexi, să văd cât vă rezistă unghiile false!
    Salariile sigur că vă vor fi direct proporționale cu munca prestată 👹👹👹

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.